Γιώργος Βελισσάρης: «Έκλεψα τη γυναίκα μου 3 φορές, γιατί δεν μου την έδιναν τα πεθερικά μου» (vid)

Newsroom
Γιώργος Βελισσάρης: «Έκλεψα τη γυναίκα μου 3 φορές, γιατί δεν μου την έδιναν τα πεθερικά μου» (vid)
Ο τραγουδιστής Γιώργος Βελισσάρης αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τα πεθερικά του.

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιώργος Βελισσάρης, ο οποίος μεταξύ άλλων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με εκπροσώπους της trap μουσικής: «Και με τον Τρανό συνεργάζομαι και με όλους, αφού το θέλει ο κόσμος», δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, όταν ξεκινούσε να τραγουδάει ήταν οι τραγουδιστές μέσα και του τραβούσαν το καλώδιο. Κάθε πρωί και κάθε βράδυ έκανε την προσευχή του, ενώ πριν μπει στο χώρο του τραγουδιού είχε πρόβατα με τον πατέρα του.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε προβλήματα με τους γονείς της γυναίκας του πριν παντρευτούν. «Τη γυναίκα μου δεν μου την έδιναν ο πεθερός και η πεθερά και την έκλεψα τρεις φορές. Ήταν 15 χρονών, όταν την πήρα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Βελισσάρης ανέφερε πως δεν είναι αυστηρός ο μπαμπάς, ωστόσο θέλει να είναι ενήμερος για το που βρίσκονται τα παιδιά.

Όσον αφορά ποιες ήταν οι πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει αντιμετωπίσει απάντησε: «Επειδή χαιρέτησα κάποιον από την πίστα σηκώθηκε ένας άλλος και μου έδωσε μία γροθιά στο στομάχι. Μου είχαν βγάλει την μπλούζα στην πίστα θαυμαστές, μου έχουν πάρει τα ρολόγια. Έχω υπογράψει σε στήθος και κοιλιά και με έχουν κάνει τατουάζ».