Ο λόγος που μαχαίρωσαν τον 15χρονο στη Νέα Σμύρνη (vid)

Newsroom
Ο λόγος που μαχαίρωσαν τον 15χρονο στη Νέα Σμύρνη (vid)
Ένας 15χρονος έπεσε θύμα μιας ακόμα επίθεσης κατά ανηλίκων. Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής(30/01) στη Νέα Σμύρνη.

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων καθώς το τελευταίο διάστημα αυξάνονται συνεχώς οι βίαιες συμπεριφορές μεταξύ μαθητών. Άγνωστοι υπό την απειλή μαχαιριού προσπάθησαν να ληστέψουν τον ανήλικο, ωστόσο ο 15χρονος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στον δεξιό μηρό

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 15χρονος το βράδυ της Κυριακής(30/01) από αγνώστους στη Νέα Σμύρνη. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:30 το βράδυ όταν άγνωστοι υπό την απειλή μαχαιριού προσπάθησαν να ληστέψουν τον ανήλικο. Ωστόσο ο 15χρονος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στον δεξιό μηρό. Στη συνέχεια του πήραν το πορτοφόλι και τα και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για τις πρώτες βοήθειες όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές. Όλοι οι προσαχθέντες, όμως, αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Yπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν, ένα ακόμη περιστατικό με ανηλίκους σημειώθηκε στα βράχια της Ακρόπολης.

Δύο ανήλικοι, ένας 15χρονος Ουκρανός και ένας 16χρονος Ρώσος, έζησαν τον τρόμο στα βραχάκια της Ακρόπολης. Ένας αλλοδαπός τους προσέγγισε και με την χρήση σωματικής βίας, κατάφερε να τους αποσπάσει τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη, στα πλαίσια του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.