Έτσι έγινε το επεισόδιο στο μπαρ του Ρεθύμνου που πυροβόλησε ο αστυνομικός

Newsroom
Έτσι έγινε το επεισόδιο στο μπαρ του Ρεθύμνου που πυροβόλησε ο αστυνομικός
Το επεισόδιο έγινε τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο με «πρωταγωνιστές» έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας και έναν 26χρονο θαμώνα νυχτερινού μαγαζιού.

Μια παρεξήγηση σε μπαρ ήταν που προκάλεσε τον εκτός υπηρεσίας αστυνομικό να επέμβει για να κατευνάσει τα πνεύματα, ωστόσο τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή.

Ο 33χρονος αστυνομικός που ήταν εκτος υπηρεσίας φέρεται να διασκέδαζε επίσης στο μπαρ, όπως και ο δράστης του μαχαιρώματος, 26 ετών, μαζί με την παρέα του.

Πληροφορίες του cretalive αναφέρουν ότι ο πατέρας του αστυνομικού δούλευε στο μπαρ και φέρεται να υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στον πατέρα του αστυνομικού και τον 26χρονο και την παρέα του.

Ο αστυνομικός, βλέποντας την αναστάτωση, έσπευσε για να βοηθήσει να εκτονωθεί η κατάσταση, με αποτέλεσμα να δεχτεί μαχαιριά στον αντίχειρα από τον 26χρονο που κρατούσε μαχαίρι.

Άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, ο αστυνομικός ανταπέδωσε πυροβολώντας. Στο μπαρ έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τη σύλληψη του αστυνομικού, του 26χρονου από το Μυλοπόταμου καθώς και δύο συγγενών του 26χρονου, 28 και 22 ετών.