Γιώργος Λιανός για Survivor All Star: «Η παραγωγή έχει βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια να προσπαθεί να κλέψει φαγητό» (vid)

Newsroom
Γιώργος Λιανός για Survivor All Star: «Η παραγωγή έχει βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια να προσπαθεί να κλέψει φαγητό» (vid)
Ο παρουσιαστής του Survivor All Star, αναφέρθηκε σε παίκτη που προσπάθησε να κλέψει φαγητό αλλά δεν αποκάλυψε το όνομά του.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον Sfera 102.2 και για τις εξελίξεις στο Survivor All Star.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ένας παίκτης είχε κρυφτεί κάτω από σανίδια για να κλέψει φαγητό.

Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα». «Η παραγωγή στα καταλύματά της έχει βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια να προσπαθεί να κλέψει φαγητό. Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Παράλληλα απάντηση και για την ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου που δημιούργησε ερωτηματικά για το αν μπαίνει στο Survivor: «Την Κυριακή μπαίνει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ένα post κι αυτή, αλλά δεν ξέρω κάτι. Το κάστινγκ θα κλείσει σε λίγες ημέρες, γιατί θέλουν να βάλουν όλο τον κόσμο μέσα όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην υπάρχει το στοιχείο της αδικίας, αυτό που μπαίνουν κάποιοι μετά από 3-4 μήνες και οι υπόλοιποι έχουν φάει όλο το παλούκι».

Για τον Άρη Σοϊλέδη και το αν τελικά, θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Άρη. Αν έχει ή δεν έχει δεχτεί πρόταση».

«Είναι λίγο δύσκολοι οι παίκτες τώρα. Ξέρουν τα κατατόπια, ξέρουν πώς να κλέψουν. Είμαστε συνέχεια "μη, μη, μη". Είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι, αλλά το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόντες. Κι εμείς ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, οπότε είμαστε προσεκτικοί, κλειδώνουμε πράγματα», εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.