Ο ΛΕΞ πάει για συναυλία στο Λονδίνο και κάνει sold out και εκεί (vid)

Κώστας Μιχαήλ
Ο ΛΕΞ πάει για συναυλία στο Λονδίνο και κάνει sold out και εκεί (vid)
Μετά τις θρυλικές συναυλίες που έδωσε το 2022 στη Νέα Σμύρνη και τη Θεσσαλονίκη, ο ΛΕΞ αφήνει την πόλη του για το Λονδίνο με σκοπό να «βάλει φωτιά» και εκεί.

Ο ΛΕΞ ταξιδεύει στην βροχερή Αγγλία για να «φτήσει» τους στίχους του και το κοινό του είναι τόσο ψημένο, που έκανε κι αυτή τη συναυλία sold out. Το Σαββατό 25 Φεβρουαρίου λοιπόν , ο θεσσαλονικιός ράπερ θέλει να γράψει ιστορία και στο Islington Assembly Hall του Λονδίνου, μαζί με τους Dof Twogee και Squeezy Ank που θα βρεθούν επάνω στο stage.

Τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο του sold out στη πόλη, ο ΛΕΞ επιστρέφει αυτή τη φορά με το νέο του άλμπουμ «Metro» για να ενώσει τα «δικά μας παιδιά» που βρίσκονται στη ξενιτιά, ή ακόμα και για να φέρει τους οπαδούς του από Ελλάδα μέχρι το Λονδίνο μόνο και μόνο για το live του.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη από τα τέλη Δεκέμβρη, ενώ στις 6 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε ότι πωλήθηκαν και όποιος πρόλαβε..τον ΛΕΞ είδε...

Οι άτυχοι από την άλλη – οι οποίοι όπως διαβάζουμε στα σχόλια, έχουν κλείσει αεροπορικά και κατάλυμα, αλλά δεν πρόλαβαν τα εισιτήρια – έχουν ξεκινήσει ένα κυνήγι θησαυρού, με τη διοργάνωση να συμπληρώνει πως: «Ελέγχουμε τις επιλογές μας και ελπίζουμε να επιστρέψουμε σύντομα με παραπάνω πληροφορίες»