Κόντεψαν να πλακωθούν Τζανακόπουλος-Κουμουτσάκος: «Είσαι αλήτης, θα σου κάνω μήνυση» (vid)

Newsroom
Κόντεψαν να πλακωθούν Τζανακόπουλος-Κουμουτσάκος: «Είσαι αλήτης, θα σου κάνω μήνυση» (vid)
Άγρια πολιτική κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γιώργο Κουμουτσάκο στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής.

Ξέφυγαν τα πράγματα ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο σε συζήτηση που είχαν το βράδυ της Τρίτης (24/1) στην εκπομπή Kontra 24 του Kontra Channel.

Όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα των παρακολουθήσεων, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε στον Γιώργο Κουμουτσάκο ότι το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο πολιτικό σύστημα και πως έχουν βάλει βόμβα στα θεμέλια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος του απάντησε: «Αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση» και ζήτησε να σταματήσει τους τραμπουκισμούς.

«Έχετε μάθει με στρατιωτικούς όρους να συνομιλείτε», του απάντησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να του απαντά να κόψει αυτήν την προβοκατόρικη συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει στα κανάλια αυτές τις μέρες, χαρακτηρίζοντάς τον «τραμπούκο».

«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση; Είστε δεκανέας τι είστε. Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας», συνέχισε.

Με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να του απαντά: «Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε;»

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του απάντησε σε έντονο ύφος: «Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο που θα μου πείτε ότι τα έπαιρνα, αλήτη να ανακαλέσεις. Είστε πραξικοπηματίες!».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, συμπλήρωσε ότι δεν το έλεγε εκ του προσωπικού, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του ζητάει επίμονα να ανακαλέσει και ότι αύριο θα προχωρήσει σε μηνύσεις.