Χαμός Τζανακόπουλου με Οικονόμου-Παυλόπουλο: «Είστε προπαγανδιστές της ΝΔ, θα συνεχίσουμε να σας πονάμε» (vid)

Newsroom
Χαμός Τζανακόπουλου με Οικονόμου-Παυλόπουλο: «Είστε προπαγανδιστές της ΝΔ, θα συνεχίσουμε να σας πονάμε» (vid)
«Ροντέο» στον «αέρα» του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τους παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα».

Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ βρέθηκαν καλεσμένοι οι Δημήτρης Τζανακόπουλος και Θάνος Πλεύρης με φόντο τις εκλογές. Ωστόσο, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η κουβέντα πήγε στο προσφυγικό.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να δημιουργήσει συνθήκες αποσταθεροποίησης της χώρας όπως λένε κάποιοι, με τον Δημήτρη Οικονόμου να τον διακόπτει λέγοντάς του ότι «δεν έχει καθαρή θέση».

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε έναν έντονο διάλογο με τον Θάνο Πλεύρη λέγοντάς του: «Εσύ Πλεύρη έλεγες ότι πρέπει να πνίγονται οι μετανάστες στο Αιγαίο. Αφήστε την πλάκα... Συγγνώμη θα πούνε οι φασίστες όπως ο Πλεύρης».

Η συζήτηση ξέφυγε ακόμα περισσότερο όταν ο Δημήτρης Οικονόμου αναφέρθηκε στην υπόθεση Καλογρίτσα. «Είστε και εσείς και ο κ. Παυλόπουλος συνήγοροι του κ. Πλεύρη και προπαγανδιστές της Νέας Δημοκρατίας. Κύριε Οικονόμου είστε ή δεν είστε Νέα Δημοκρατία; Προπαγανδίζετε όλη μέρα τη Νέα Δημοκρατία; Είστε το φερέφωνο του κ. Μητοτάκη;».

Όταν ο Θάνος Πλεύρης έσπευσε να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Είστε οι συνήγοροι του κ. Πλεύρη και εκείνος ο δικός σας. Να δει όλος ο κόσμος τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ. Δεν θα παίζετε εσείς μαζί μας, εμείς σας πονάμε κ. Οικονόμου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα