Μια βραδιά με τον Λάκη Γαβαλά στην Ιταλική Πρεσβεία: «Πιες ροζέ για να είσαι τολμηρός»

Newsroom
Μια βραδιά με τον Λάκη Γαβαλά στην Ιταλική Πρεσβεία: «Πιες ροζέ για να είσαι τολμηρός»
Ο Gianmaria Cesari και ο Λάκης Γαβαλάς υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους από τον χώρο των Media, των επιχειρήσεων, της εστίασης και της υψηλής γαστρονομίας σε μία ξεχωριστή βραδιά στην Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα.

Ως Brand Αmbassador του ιταλικού ροζέ κρασιού, Costa Di Rose, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε όχι μόνο για την φινετσάτη γεύση του, αλλά και για την σημασία που έχει να επενδύουν ξένοι επιχειρηματίες στην ελληνική αγορά: «Από την δική μου πλευρά προσπαθώ να στηρίζω ως Brand Ambassador ενέργειες που στρέφουν τα βλέμματα στην Ελλάδα και χτίζουν γέφυρες με σημαντικές εταιρείες του εξωτερικού, όπως η Umberto Cesari», είπε χαρακτηριστικά και παρότρυνε τους καλεσμένους να πιουν ροζέ: «Drink rosè to be osè».

Η Πρέσβυς της Ιταλίας στην Ελλάδα, Patrizia Falcinelli τίμησε την βραδιά με την παρουσία της και απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας ότι το Costa Di Rose αποτελεί το πρώτο ροζέ κρασί που έχει παραχθεί από σταφύλια Sangiovese.

....

Ο Gianmaria Cesari ιδιοκτήτης της Umberto Cesari, βρέθηκε στην Ελλάδα για το λανσάρισμα του Costa Di Rose. Ο κ. Cesari μίλησε για την αξία του να μοιράζεται κανείς ένα καλό ποτήρι κρασί: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ροζέ που θα φέρνει χαρά», είπε και συμπλήρωσε: «όταν με ρωτάνε τί είναι το Costa Di Rose, αυτό που απαντώ είναι η ευχαρίστηση».

Στην συνέχεια, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το Costa Di Rose, συνοδεία τυπικών ιταλικών γεύσεων.

....

....

Το Costa Di Rose είναι ένα ροζέ, από σταφύλια Sangiovese, που καλλιεργείται σε αμπελώνες μέσης ηλικίας 10 ετών. Το άρωμά του παραπέμπει σε φρούτα όπως βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, κεράσια και άγριες φράουλες.

Είναι δροσερό, κομψό και φρουτώδες με νότες παπαρούνας και επίγευση κερασιού στο φινίρισμα. Την εισαγωγή και διανομή του στην Ελλάδα έχει αναλάβει αποκλειστικά η Granikal.