Δίκη Άλκη: Δικηγόρος του 12ου κατηγορούμενου παρουσίασε μακέτα με την αναπαράσταση της δολοφονίας (vid)

Newsroom
Δίκη Άλκη: Δικηγόρος του 12ου κατηγορούμενου παρουσίασε μακέτα με την αναπαράσταση της δολοφονίας (vid)
Με μια μακέτα που δείχνει πως έγινε η δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο δικηγόρος του 12ου κατηγορούμενου.

Κρατώντας μια μακέτα στα χέρια έφτασε έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ο δικηγόρος του 12ου κατηγορούμενου για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 12ου κατηγορούμενου, Βασίλης Ταουξής προσπάθησε μέσω της μακέτας να δείξει τον τρόπο με τον οποίο έγινε η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Ο κ. Τσαουξής που έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο στο πλαίσιο της επανέναρξης της δίκης για τη δολοφονία του άτυχου φιλάθλου του Άρη, δήλωσε ότι: «Ο 12ος κατηγορούμενος (σ.σ. ο εντολέας του) ήταν κ οδηγός του γκρι αυτοκινήτου», είπε αρχικά ο κ. Ταουξής, περιγράφοντας πως, «μπαίνοντας (στην οδό Γαζή) κάνει μια πρώτη στάση στη δεύτερη πολυκατοικία, αποβιβάζει τους τρεις συνεπιβάτες του και μετά απομακρύνεται περίπου 100 μ. από την πολυκατοικία όπου έγινε αυτό που έγινε».

Στη συνέχεια ο συνήγορος υπεράσπισης του 12ου κατηγορουμένου είπε πως ο εντολέας του δεν κατέβηκε ποτέ από το αυτοκίνητο. «Δεν είχε καμία συμμετοχή, δεν ήταν μέλος του συνδέσμου, δεν πήγαινε στο γήπεδο, δεν ήταν φίλαθλος», ξεκαθάρισε.

Δείτε το βίντεο του grtimes