Survivor All Star: Ο Μπάρτζης έβγαλε στη σέντρα τον Κατσούλη και πετάχτηκε η Μαριαλένα να του απαντήσει (vid)

Newsroom
Survivor All Star: Ο Μπάρτζης έβγαλε στη σέντρα τον Κατσούλη και πετάχτηκε η Μαριαλένα να του απαντήσει (vid)
Ο Νίκος Μπάρτζης έχει βάλει στο στόχαστρο τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star.

Αποκαλύψεις έγιναν στο χθεσινό (22/1) συμβούλιο του Survivor All Star με τον Γιώργο Λιανό να βγάζει στη... σέντρα τον Μάριο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα για τις κρυφές συναντήσεις τους στο δάσος.

Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πήραν τον λόγο και παραδέχθηκαν ότι πήγαν και αυτοί μαζί τους στο δάσος προκειμένου να συναντηθούν.

Κάτι τέτοιο προκάλεσε την αντίδραση κάποιων παικτών με τον Νίκο Μπάρτζη να εκφράζει την αντίθεσή του ξεκάθαρα. Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Μπάρτζης επιτίθεται στον Κατσούλη κατά την διάρκεια του συμβουλίου μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις.

«Είσαι για Όσκαρ, είσαι στο δίνω. Το Όσκαρ στο δίνω γιατί έχω και συνέχεια», λέει ο Μπάρτζής στον Κατσούλη, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και του Μαρτίκα. «Τον Σάκη τον βλέπω τρομερά διπλωματικό, αλλά δεν ξέρω που σταματάει η διπλωματία και ξεκινάει η υποκριτική ή υποκρισία θα έλεγα». Η Μαριαλένα πετάγεται και λέει ψιθυριστά: «Σάκη θα απαντήσω εγώ».

Στο μεταξύ η κόντρα του Τάκη Καραγκούνια με τον Γιώργο Ασημακόπουλο συνεχίζεται, με τον πρώτο να μην του λέει ούτε καλημέρα. Από εκεί και πέρα Διάσημοι και Μαχητές δίνουν έναν συγκλονιστικό αγώνα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.