Το «Cobra Kai» θα επιστρέψει για μια τελευταία σεζόν (vid)

Newsroom
Το «Cobra Kai» θα επιστρέψει για μια τελευταία σεζόν (vid)
Η πολυαγαπημένη σειρά θα επιστρέψει για την έκτη σεζόν, η οποία θα είναι και η τελευταία.

Η ανακοίνωση που αρκετοί άνθρωποι στον κόσμο περίμεναν, ήρθε. Το Netflix μέσα από το Twitter ανακοίνωσε την επιστροφή της αγαπημένης σειράς, η οποία πρόκειται να είναι και η τελευταία σεζόν της σειρας.

«Το να ξαναγνωρίσουμε στον κόσμο το σύμπαν του «The Karate Kid» ήταν για μας μια τιμή. Κάνοντας το Cobra Kai μας επέτρεψε να μπούμε στο ίδιο ιερό ντότζο που κάποτε κατοικούσαν ο μεγάλος Robert Mark Kamen, ο John Avildsen, ο Jerry Weintraub και όλα τα καταπληκτικά μέλη του αρχικού καστ. Μας επέτρεψε επίσης να παίξουμε τους sensei, επεκτείνοντας τις αρχικές ιστορίες και γεννώντας μια νέα γενιά αουτσάιντερ. Ποτέ δεν θεωρήσαμε αυτή την ευκαιρία δεδομένη», ανέφεραν οι δημιουργοί Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg σε γραπτή δήλωσή τους.

«Ο στόχος μας από την πρώτη μέρα με το Cobra Kai ήταν πάντα να την τελειώσουμε με τους δικούς μας όρους. Έτσι, με τεράστια υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε αυτό το επίτευγμα», συνεχίζει το σημείωμα. «Η επερχόμενη έκτη σεζόν θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση του Cobra Kai. Αν και αυτή μπορεί να είναι μια γλυκόπικρη μέρα για τους θαυμαστές. Η κοινότητα του Cobra Kai είναι η καλύτερη στον πλανήτη και ελπίζουμε να αφηγθούμε περισσότερες ιστορίς Karate Kid στη συνέχεια. Γιατί όπως όλοι ξέρουμε, το Cobra Kai δεν πεθαίνει ποτέ».

Με πρωταγωνιστές τους Ralph Macchio και William Zabka, το «Cobra Kai» διαδραματίζεται πάνω από 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του τουρνουά καράτε All Valley του 1984 με τη συνέχιση της αναπόφευκτης σύγκρουσης μεταξύ του Daniel LaRusso και του Johnny Lawrence.

Η πέμπτη σεζόν της σειράς είχε κάτι παραπάνω από καλές επιδόσεις, καθώς η βαθμολογία κριτικής ήταν 100% στο Rotten Tomatoes και με το εκπληκτικό νούμερο των 107 εκατομμυρίων ωρών παρακολούθησης.

Οι πέντε πρώτες σεζόν της σειράς Cobra Kai της Sony Pictures Television είναι διαθέσιμες για streaming στο Netflix.