Ο «αυθόρμητος» πανηγυρισμός του iShowSpeed στο γκολ του Ρονάλντο: «Αυτός είναι ο Goat» (vid)

Newsroom
Ο «αυθόρμητος» πανηγυρισμός του iShowSpeed στο γκολ του Ρονάλντο: «Αυτός είναι ο Goat» (vid)
«Το debate πρέπει να τελειώσει. O αληθινός goat είναι ο Ρονάλντο», δήλωσε ο διάσημος Youtuber, μετά το φιλικό ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Αλ Νασρ.

Ένα φανταστικό φιλικό παιχνίδι διοργανώθηκε χθες (19/01), ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την νέα ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλ Νασρ.

Πλήθος κόσμου απόλαυσε ένα τρομερό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το παιχνίδι είχε πολλά γκολ και θέαμα. Το τελικό σκορ ήταν 4-5 με την ομάδα του Παρισιού να φεύγει νικήτρια. Βέβαια το παράδοξο της υπόθεσης ήταν το γεγονός, ότι MVP του παιχνιδιού ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά την ήττα της ομάδας του. Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, ακόμα και ο ίδιος ο Ρονάλντο φάνηκε έκπληκτος.

Βέβαια στα highlights του παιχνιδιού βρίσκεται και ο «αυθόρμητος» πανηγυρισμός του Youtuber iShowSpeed. Ο συγκεκριμένος έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός, με τα βίντεο του να βρίσκονται σε κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

@ishowspeed #ishowspeed ♬ Famy ava - Dho.

Ο ίδιος έχει εκφράσει την αγάπη για τον Ρονάλντο και κάθε φορά αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Μάλιστα είχε επισκεφτεί το Κατάρ για να παρακολουθήσει το πρότυπο του. Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει και στην Σαουδική Αραβία για να τον δει να αντιμετωπίζει τα λαμπερά αστέρια της Παριζιάνικης ομάδας.

Οι αντιδράσεις του στα γκολ του Ρονάλντο έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και για άλλη μια φορά προσφέρει αρκετό γέλιο. Προσπαθεί να μιμηθεί τον διάσημο πανηγυρισμό, αλλά δεν μπορεί, καθώς κατακλύζεται από πλήθος κόσμου. Όπως φαίνεται και αυτοί που βρίσκονταν στο γήπεδο περίμεναν να σκοράρει ο Ρονάλντο, ώστε να δουν τον Youtuber να πανηγυρίζει.

Ο ίδιος αποφάσισε να τοποθετηθεί μετά το παιχνίδι και σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει debate για το ποιος είναι ο goat. Ο Ρονάλντο σκόραρε 2 γκολ, ο Μέσι 1. Τέλος, ο πραγματικός goat είναι ο Ρονάλντο».

Αγόριανη: Το μαγικό και φιλόξενο χωριό του Παρνασσού με το… συγκλονιστικό φαγητό -Tips by Markos E11