Ζευγάρι «τεράτων» στη Βρετανία βασάνιζε παιδιά: Τα άφηναν για μέρες να λιμοκτονούν και μετά τα τάιζαν σαπούνι

Newsroom
Ζευγάρι «τεράτων» στη Βρετανία βασάνιζε παιδιά: Τα άφηναν για μέρες να λιμοκτονούν και μετά τα τάιζαν σαπούνι
Σοκ προκαλεί στη Βρετανία η νέα υπόθεση κακοποίησης παιδιών από ζευγάρι. Οι δύο τους καταδικάστηκαν, αφού δεν κατάφεραν να πείσουν το δικαστήριο με τους ισχυρισμούς τους ότι τα παιδιά έλεγαν ψέματα.

Ένα ζευγάρι στη Βρετανία που βασάνιζε παιδιά λιμοκτονώντας τα, τα τάιζε με σαπούνι και τα έσπρωχνε σε καυτά ντους, κρίθηκε ένοχο για πολλαπλές κατηγορίες κακοποίησης παιδιών.

Σύμφωνα με τη DailyMail, η Cheryl Pickles και ο Andrew Hadwin, άφηναν τα παιδιά να λιμοκτονούν μέχρι το σημείο... που περπάτησαν τέσσερα μίλια για να ψάξουν στους κάδους του σούπερ μάρκετ στις 4 το πρωί.

Τελικά, όταν τα παιδιά ανέφεραν την κακοποίηση σε έναν έμπιστο ενήλικα, ο οποίος ανέφερε την υπόθεση στην αστυνομία, οι Hadwin και Pickles πανικοβλήθηκαν και πλαστογράφησαν επιστολές, τις οποίες προσποιήθηκαν ότι είχαν γραφτεί από τα παιδιά. Η ηγεσία της D&D ζητάει εκ νέου συγγνώμη και αναφέρει λεπτομερώς τα επόμενα βήματα για την ενημέρωση της OGL.

Το σχέδιο του ζευγαριού, ωστόσο, απέτυχε, αφού γραφολόγος απέδειξε ότι οι επιστολές ήταν ψεύτικες, και είχαν γραφτεί από τους ίδιους, με το ζευγάρι τελικά να καταδικάζεται μετά από μία μακρά δίκη για κακοποίηση των παιδιών κατ’ εξακολούθηση. Η ποινή τους αναμένεται να γίνει γνωστή τον Απρίλιο, ενώ αναμένεται και οι δύο να εκτίσουν μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης.

Η φρικιαστική υπόθεση έγινε γνωστή το 2018, μετά τη σχετική καταγγελία, και έκτοτε ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση από την αστυνομία του Durham, η οποία διήρκησε 4 χρόνια, και στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 150 μάρτυρες.

Στη διάρκεια αυτής, προέκυψε ότι οι Pickles και Hadwin κακοποιούσαν επανειλημμένα παιδιά, στερώντας τους το φαγητό και αναγκάζοντάς τα να τρώνε σαπούνι, κλειδώνοντάς τα σε ντουλάπες, και υποβάλλοντάς τα σε καυτά μπάνια, ενώ σε μία περίπτωση δε δίστασαν να «κρεμάσουν» ένα τρομοκρατημένο παιδί τους από γέφυρα αυτοκινητόδρομου.

Τα βασανιστήρια, όμως, δεν τελείωναν εκεί, αφού το ζευγάρι έπαιρνε φαγητό από έξω, και ανάγκαζαν τα υποσιτισμένα παιδιά να τους παρακολουθούν να το τρώνε.