Μυθική επιστροφή «Μπόμπενα»: «Έφαγα πόρτα από το εστιατόριο του Κοντιζά» (vid)

Newsroom
Μυθική επιστροφή «Μπόμπενα»: «Έφαγα πόρτα από το εστιατόριο του Κοντιζά» (vid)
Ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε για τον μαγειρικό διαγωνισμό και τις σχέσεις μεταξύ των παικτών και των κριτών

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Δημήτρης Ταϊρίδης, ή κατά κόσμον Μπόμπενας, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και τις σχέσεις με τους κριτές.

«Είναι ριάλιτι που έχει μέσα και μαγειρική. Ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έχει μαγειρέψει ποτέ για τα σκουπίδια; Δεν έχει κάψει φαγητό; Δεν έχει κάνει λάθος; Δεν έχει ξεχαστεί;», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως οι κριτές του διαγωνισμού δεν διατηρούν επαφές με τους παίκτες μετά τον τελικό.

«Άνθρωποι είμαστε και θέλει και λίγο τακτ. Μετά το παιχνίδι, είναι κομμένες οι γέφυρες με τους κριτές. Δεν το επιθυμώ κιόλας».

Ακόμη, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ένα απροσδόκητο συμβάν που έτυχε στον ίδιο και τον πρώην συμπαίκτη του, Μπόλλο, όταν θέλησαν να επισκεφθούν το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά.

«Προσπάθησα προ μηνός να πάω στο εστιατόριο του κυρίου Κοντιζά με τον Μπόλλο και μας έριξαν απαγορευτικό. Πήρα τηλέφωνο να κλείσω για να φάμε και μου είπαν ότι δεν έχει τραπέζι. Όταν πήρε η κόρη μου, έκλεισε. Με πήρε μετά και ο μάνατζερ του εστιατορίου, λέω "εμμέσως πλην σαφώς, νομίζω ότι είμαι persona non grata"», κατέληξε.