Διαζύγιο έκπληξη: Εκτός Ρυθμού 94,9 η Ράνια Κωστάκη

Newsroom
Διαζύγιο έκπληξη: Εκτός Ρυθμού 94,9 η Ράνια Κωστάκη
Η Ράνια Κωστάκη έπειτα από επτά χρόνια αποχώρησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμός 94,9.

Εκτός Ρυθμού 94,9 βρίσκεται η Ράνια Κωστάκη, η οποία εργαζόταν στον σταθμό τα τελευταία 7 χρόνια. Η ραδιοφωνική παραγωγός αποχώρησε από τον όμιλο ΑΝΤ1 έπειτα από ρήξη με την διεύθυνση.

Η Ράνια Κωστάκη εκτός από μουσική παραγωγός (έκανε καθημερινά εκπομπή στην βραδινή ζώνη παρουσιάζοντας τη Νύχτα Ραδιο- Φόνου από τις 20.00 έως τις 23.00) ήταν και Music Manager του Ρυθμού 94,9.

Ήταν εκείνη που εμπνεύστηκε και δημιούργησε την Νύχτα στο Ρυθμό όπου γνωστοί καλλιτέχνες εμφανίζονταν στην εκπομπή της τραγουδούσαν unplugged και έκαναν κουβέντα μαζί της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο youfly.com, το ποτήρι ξεχείλισε όταν η διοίκηση και ο Peter Yiamarelos που έχει τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή Ραδιοφώνων Ελλάδος στον Ομιλο αποφάσισε να της πάρει τόσο την αρμοδιότητα της music manager αλλά και να της κόψει τις Νύχτες στο Ρυθμό. Εκείνη αρνήθηκε και διαφώνησε με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να οδηγηθούν στη ρήξη.

Η τελευταία εκπομπή της μεταδόθηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ενώ πλέον δεν υπάρχει καν το όνομά της στους μουσικούς παραγωγούς ούτε στο πρόγραμμα του σταθμού στην ιστοσελίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ράνια Κωστάκη είναι έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά τον ANT1, μεταφέροντας τα πρότζεκτ της σε άλλο σταθμό αν δεν το έχει κάνει ήδη.