Βίντεο ντοκουμέντο πριν από το έγκλημα στο Μοσχάτο: Η 47χρονη έψαχνε το σπίτι του θύματος

Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από το έγκλημα στο Μοσχάτο: Η 47χρονη έψαχνε το σπίτι του θύματος
Απαγχονισμένος βρέθηκε ένας 50χρονος στο σπίτι του στο Μοσχάτο με την αστυνομία να συλλαμβάνει μια 47χρονη γυναίκα.

Συνελήφθη μια 47χρονη, η οποία βρισκόταν με 50χρονο σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο, όπου εντοπίστηκε απαγχονισμένος το βράδυ της Δευτέρας (16/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 47χρονη υποστήριξε ότι είχε πάει σπίτι του προκειμένου να συζητήσουν για κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν.

Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους τσακώθηκαν, όπως είπε σε αστυνομικούς η φερόμενη ως δράστιδα και προσπάθησε να πνίξει με ένα κορδόνι τον 50χρονο. Επιπλέον, όπως ισχυρίστηκε η συλληφθείσα, ο 50χρονος πέρασε μια ζώνη στον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο, ενώ εκείνη έσπρωξε την καρέκλα στην οποία είχε ανεβεί το θύμα.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 47χρονης η οποία άνοιξε στους αστυνομικούς όταν έφτασαν στο διαμέρισμα, ο άτυχος άντρας της χρώσταγε χρήματα (200.000 όπως ανέφερε η ίδια) τα οποία δεν μπορούσε να της επιστρέψει.

«Πήγα στο διαμέρισμα του στην οδό Άνδρου για να του ζητήσω τα χρήματα που μου χρώσταγε» φέρεται να ήταν οι πρώτες της κουβέντες στους αστυνομικούς της ασφαλείας Πειραιά. Κατόπιν διαπληκτίστηκαν έντονα ενώ τις φωνές από το διαμέρισμα άκουσαν περίοικοι όπου ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως μερικές ώρες αργότερα εμφανίζει την 47χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, στο Μοσχάτο να αναζητά το σπίτι του 50χρονου πριν από τον τραγικό θάνατό του.

«Γύρω στις 17:07 έρχεται μια κυρία με ρωτάει που είναι η Γράμμου 45 και αν ξέρω κάποιον κύριο (όνομα)…. Της απαντάω που είναι και μετά τη φέρνει μια κυρία και της δείχνει ακριβώς την διεύθυνση. Ήταν μελαχρινή σγουρομάλλα… φεύγοντας την ακούω να μου λέει “πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον π@@@”», δήλωσε νωρίτερα σήμερα κάτοικος της περιοχής.