Νέο «χτύπημα» του «Κάμελ» λίγο μετά την αποφυλάκισή του: Απείλησε γυναίκα με βενζίνη και μαχαίρι στον Βόλο

Newsroom
Νέο «χτύπημα» του «Κάμελ» λίγο μετά την αποφυλάκισή του: Απείλησε γυναίκα με βενζίνη και μαχαίρι στον Βόλο
Ο άνδρας με το παρατσούκλι «Κάμελ» που προκαλούσε τον τρόμο στον Βόλο, «ξαναχτύπησε».

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, ο 39χρονος «Κάμελ» προχώρησε σήμερα σε μια ακόμη επίθεση σε βάρος ανυποψίαστης γυναίκας στο κέντρο του Βόλου.

Σύμφωνα με το gegonota.news το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (15/1), με τον «Κάμελ» να απειλεί τη γυναίκα κρατώντας μπουκαλάκι με βενζίνη, αλλά και ένα μαχαίρι. Η γυναίκα τρομοκρατημένη κάλεσε σε βοήθεια και για καλή της τύχη ένας περαστικός απομάκρυνε τον «Κάμελ» από το σημείο. Ήδη η γυναίκα έχει καταγγείλει προφορικά το περιστατικό στην αστυνομία και αναμένεται να καταθέσει μήνυση.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Κάμελ» αποφυλακίστηκε λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του 2022. Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών το περασμένο καλοκαίρι με την κατηγορία ότι έσπρωξε απειλητικά το καρότσι που βρισκόταν μέσα ένα παιδάκι 16 μηνών, ενώ διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του.

Ο 39χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, ζει στον δρόμο και δεν λαμβάνει αγωγή, ενώ έχει νοσηλευτεί πολλές φορές στην ψυχιατρική του Νοσοκομείου μετά από επιθέσεις με βενζίνη σε γυναίκες, στο κέντρο του Βόλου. Η αποφυλάκισή του αποφασίστηκε μετά την έκτιση των 3/5 της ποινής.