Ντόμινο πτώσεων από άνδρα πάνω σε σνόουμπορντ: Γλίστρησε και προκάλεσε τον τραυματισμό 4 ατόμων (vid)

Newsroom
Ντόμινο πτώσεων από άνδρα πάνω σε σνόουμπορντ: Γλίστρησε και προκάλεσε τον τραυματισμό 4 ατόμων (vid)
O έφηβος που βρίσκονταν στην Αυστρία για γιορτές έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό 4 ανθρώπων.

Ένας έφηβος από την Ουγγαρία τραυμάτισε, άθελα του, 4 άτομα σε χιονοδρομικό κέντρο στην Αυστρία. Ο 18χρονος βρίσκονταν στην χώρα για να περάσει τις γιορτές μαζί με τους γονείς του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο δικοί του άνθρωποι τον αποθανατίζουν να ανεβαίνει μια κορυφή, κρατώντας μια ειδική υποστήριξη, ώστε να αποφύγει την πτώση. Βέβαια όπως γίνεται αντιληπτό στην συνέχεια του βίντεο δεν απέτρεψε την πτώση.

Μόλις έχασε την λαβή και έπεσε, κατάφερε να αποφύγει έναν σκιερ που βρίσκονταν πίσω του, αλλά αυτό που θα ακολουθούσε δεν το περίμενε κανείς. Ανίκανος να αντιδράσει βρέθηκε στο έλεος του Θεού και συνέχιζε να πέφτει να αρκετά λεπτά, μέχρι να βρει ένα εμπόδιο να τον σταματήσει.

Το αποτέλεσμα από την πτώση ήταν τραγικό. Τέσσερις άνθρωποι βρέθηκαν στο νοσοκομείο με πολλαπλά σοβαρά τραύματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικού μέσου δεν έχει γίνει γνωστό τις ποινές που θα αντιμετωπίσει ο έφηβος.

Μόλις δημοσιεύτηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν τον νεαρό και υπαινίχθηκαν πως το έκανε σκόπημα. Ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν τον νεαρό και πως αυτό το σημείο φημίζεται για την δυσκολία του, ακόμα και για έμπειρους αθλητές.