Άρχισαν οι μανούρες στο Survivor All Star: «Υπάρχουν και οι κωλοτούμπες και οι μπιφτέκες» (vid)

Newsroom
Άρχισαν οι μανούρες στο Survivor All Star: «Υπάρχουν και οι κωλοτούμπες και οι μπιφτέκες» (vid)
Με το καλημέρα εμφανίστηκαν τα πρώτα μαύρα σύννεφα στο Survivor All Star.

Το Survivor All Star έκανε την πρεμιέρα του του βράδυ της Κυριακής (8/1) με τις δύο ομάδες να αφήνουν υποσχέσεις τόσο για τη αγωνιστικότητά τους όσο και για τον δυναμικό χαρακτήρα των παικτών.

Ήδη άρχισαν και οι πρώτες εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με την συμβίωση να αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα για όλους τους παίκτες. Στο trailer του δεύτερου επεισοδίου κατά την διάρκεια του συμβουλίου του Νησιού, οι δύο μισθοφόροι, Τάκης Καραγκούνια και Κώστας Αναγνωστόπουλος τα βάζουν με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Εγώ σου κάνω μια ερώτηση και δεν μου απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω», λέει ο Τάκης απευθυνόμενος στον Νίκο, ο οποίος του απαντάει: «Εσύ γιατί θίγεσαι και μπαίνεις στο κομμάτι της κόκκινης ομάδας;». Σε εκείνο το σημείο παίρνει τον λόγο ο Κώστας, ο οποίος με νόημα λέει: «Υπάρχουν και οι κωλοτούμπες και οι μπιφτέκες, όπως έχουν πει αρκετοί...».

Στο μεταξύ στην αρχή του trailer φαίνεται ο Περικλής Κονδυλάτος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, να βάζει τα κλάματα, καθώς ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του για αποχώρηση. «Έχω στεναχωρηθεί διότι δεν κρίθηκα αμιγώς αγωνιστικά, όπως λένε τα παιδιά. Πρέπει να πάω στην καλύβα και να είμαι αυτός που ψήφισαν όλοι και δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια. Έχω κουραστεί...», ξεσπάει μπροστά στην κάμερα ο Περικλής, ο οποίος είναι φορτισμένος.

Από εκεί και πέρα σε έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχη, Κόκκινοι (Διάσημοι) και Μπλε (Μαχητές) παλεύουν για την δεύτερη ασυλία. Στο πρώτο αγώνισμα επάθλου και ασυλίας κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη οι Διάσημοι με αποτέλεσμα να οδηγήσουν την μπλε ομάδα με ένα σημαντικό βάρος στο πρώτο συμβούλιο του νησιού.