Η πρόταση γάμου που ξεκίνησε με το «Ναι» και κατέληξε σε καβγά (vid)

Newsroom
Η πρόταση γάμου που ξεκίνησε με το «Ναι» και κατέληξε σε καβγά (vid)
Μια αρκετά αμήχανη στιγμή εκτυλίχθηκε σε πάρτι για το ερχομό του νέου έτους στη Χαβάη.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος σε πάρτι για την υποδοχή του νέου έτους στην Χαβάη, με μια πρόταση γάμου να παίρνει μια τελείως διαφορετική τροπή από την αναμενόμενη.

Είναι σύνηθες οι άνδρες να αποφασίζουν να κάνουν πρόταση γάμου στις συντρόφους τους σε μια σημαδιακή μέρα. Έτσι και ο συγκεκριμένος άνδρας αποφάσισε να κάνει αυτή την μεγάλη κίνηση την πρώτη μέρα του χρόνου.

«Ω Θεέ μου, σταμάτησαν όλο το πάρτι για να κάνει πρόταση γάμου αυτός ο τύπος και η κοπέλα δεν φαίνεται να το απολαμβάνει» έγραψε η αυτόπτης μάρτυρας κάτω από το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 4 εκατομμύρια φορές.

Στο viral βίντεο, η γυναίκα φαίνεται να δείχνει αμήχανη, καθώς την καλεί στη σκηνή ο σύντροφός της. «Αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί σου» λέει ο άντρας στην αγαπημένη του αφότου εκείνη περπατά διστακτικά προς το μέρος του.

@caesthetically WAIT UNTIL THE END. That was the most awkward thing I’ve ever witnessed. 💀 #nye #proposal ♬ original sound - cass

Προφανώς αγνοώντας την αντίδραση της κοπέλας του, η οποία μάλλον νιώθει ταπεινωμένη, ο άντρας γονατίζει πριν συνεχίσει την ερωτική του εξομολόγηση. «Είσαι ο έρωτας της ζωής μου και θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνδρα στον κόσμο. Θα με παντρευτείς;».

Την ερώτηση του άνδρα ακολούθησε μια παρατεταμένη σιωπή, η οποία τον ώθησε να της πει: «Είναι ένα απλό ναι ή όχι». Με μια άβολη έκφραση στο πρόσωπο της απάντησε «Ναι;».

Οι χρήστες του TikTok που παρακολούθησαν το βίντεο θέλησαν να εκφράσουν τις απόψεις τους, με πολλούς να παραδέχονται πως δεν τους αρέσουν οι δημόσιες προτάσεις γάμου.

«Δείτε. Γι’ αυτό είπα στον αρραβωνιαστικό μου πώς ήθελα να είναι η πρόταση γάμου. Ιδιωτική, δημόσια ή μπροστά στην οικογένεια. Αυτά είναι σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να θέσετε» δήλωσε κάποιος.