Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Μου έδωσε μπουνιές στο πρόσωπο και κλωτσιά στα αχαμνά»

Newsroom
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Μου έδωσε μπουνιές στο πρόσωπο και κλωτσιά στα αχαμνά»
Την δική του εκδοχή για τον άγριο τσακωμό με την μνηστή του έδωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν από μερικές μέρες έπειτα από μεγάλο καυγά που είχε με την πρώην μνηστή του, η οποία τον κατήγγειλε ότι την ξυλοκόπησε.

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του Survivor μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» παρουσίασε την δική του εκδοχή για το περιστατικό, λέγοντας ότι αυτός ήταν που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από την πρώην μνηστή του.

«Μετά την Αγγλία, όπου πήγα εγώ για ένα μήνα για να μείνω μαζί της, ήρθε τώρα εκείνη στην Ελλάδα να κάνουμε μαζί γιορτές. Ενώ, όμως, είχαμε συμφωνήσει να σταματήσει να με ζηλεύει παθολογικά, εκείνη δεν το έκανε. Απεναντίας, επενέβαινε στα επαγγελματικά μου, μου «έλεγε αν κάνεις εκπομπή θα είμαι κι εγώ μαζί σου» – μιλάμε για τόσο ακραία πράγματα. Η γυναίκα αυτή παθιάστηκε αρρωστημένα μαζί μου και ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ».

Όσο για το πώς οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Ομονοίας είπε: «Ήρθε από τα Χανιά 15χρονη fan μου στην Αθήνα για να με δει μαζί με τους γονείς της και συναντηθήκαμε όλοι μαζί, αλλά η Νάνσυ ζήλεψε ακόμη και το ανήλικο κορίτσι. Λογομαχήσαμε έντονα και της είπα πάρε τα πράγματά σου και φύγε πριν μπει το 23. Δεν σε θέλω… Με το που της λέω χωρίζουμε, μου ρίχνει δύο μπουνιές στα μάτια και μου τα…σκίζει -οι βολβοί μου έγιναν κατακόκκινοι- ενώ χτυπήθηκε κι η μύτη μου κι έτρεχε αίμα. Μου ρίχνει μια κλοτσιά στα αχαμνά με αποτέλεσμα να λυγίσω από το πόνο. Πάω τότε να την πιάσω από το τζάκετ για να αμυνθώ, αλλά φεύγει από το υπνοδωμάτιο και τρέχει στο σαλόνι. Την ακολουθώ, αλλά εκείνη βρίσκει το μπολ με το νερό του σκύλου και το ρίχνει όλο επάνω μου. Την κυνήγησα γύρω από το τραπέζι για να τη σταματήσω, αλλά προλαβαίνει και κλειδώνεται στο δωμάτιο όπου είχα μέσα το σκυλί και το κινητό μου. Τις χτυπούσα μια ώρα για να μου ανοίξει και δεν μου άνοιγε… Εδώ μου δάγκωσε το χέρι κι ούρλιαξα από τον πόνο. Δηλαδή έγινα από θύμα θύτης;

Πέρασα αυτόφωρο χωρίς χειροπέδες, πήγα στο Α.Τ., έδωσα κατάθεση και μετά πήγα στο νοσοκομείο, όπου έμεινα πετά ώρες. Έκανα υπέρηχο κι αξονική στην κοιλιά, τις ίδιες εξετάσεις και στο κεφάλι, εξετάστηκα από ΩΡΛ κι οφθαλμίατρο, έκανα ακτινογραφίες θώρακα και περιμένω να πάρω τα αποτελέσματα. Κατέθεσα κι εγώ μήνυση εναντίον της… Θέλουμε δεν θέλουμε να αποσύρουμε τη μήνυση θα βρεθούμε στα δικαστήρια… Νιώθω τεράστιο θύμα, με εξαπάτησε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.