Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών: Στη φυλακή ο αρχηγός και ένα ακόμη μέλος της οργάνωσης (vid)

Newsroom
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών: Στη φυλακή ο αρχηγός και ένα ακόμη μέλος της οργάνωσης (vid)
Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και το όνομα του Θέμη Αδαμαντίδη.

Μαραθώνιες ήταν οι απολογίες που έδωσαν στον ανακριτή τα φερόμενα μέλη του κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη στην Αττική. Τελικά, προφυλακίζονται οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Αττική.

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει ο 64χρονος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος, καθώς οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές. Προφυλακιστέος κρίθηκε και ένας συνεργός του. Οι άλλοι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους.

Ο 64χρονος φέρεται να αποθήκευε τα ναρκωτικά στο σπίτι του στη Βάρη. Σύμφωνα με την αστυνομία, διακινούσε περίπου 50 γραμμάρια κοκαΐνης την εβδομάδα.

Όπως αναφέρεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑNT1, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και το όνομα του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος αρνείται την εμπλοκή του με την υπόθεση. Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, σημείωσε σε δήλωσή του ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί, είναι ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας προκειμένου να καταθέσει για την εν λόγω υπόθεση. «Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει», τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του κυκλώματος φέρεται πως αποκόμισαν περίπου 70.000 ευρώ μέσα σε ένα διάστημα περίπου τριών μηνών.