Καστάνη: «Βλέποντας έναν άνθρωπο πώς στέκεται, καταλαβαίνω ακόμα κι αν είναι καλός στο σεξ» (vid)

Newsroom
Καστάνη: «Βλέποντας έναν άνθρωπο πώς στέκεται, καταλαβαίνω ακόμα κι αν είναι καλός στο σεξ» (vid)
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

H Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» και παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απιστία, ενώ τόνισε πως καταλαβαίνει αν ένας άνθρωπος είναι καλός στο σεξ, ακόμα και από τον τρόπο που περπατάει.

«Όταν ένας άνθρωπος είναι χορτάτος, έχει γράψει πάνω του. Εγώ νομίζω ότι είμαι χορτάτη από όλες τις πλευρές. Είναι αύρα που την κουβαλάει το σώμα ενός ανθρώπου. Εγώ βλέποντας έναν άνθρωπο πώς στέκεται καταλαβαίνω ακόμα και αν είναι καλός στο σεξ. Ένα σώμα παρατημένο φαίνεται. Και σε μια γυναίκα μπορώ να καταλάβω αν έχει ευχαριστηθεί τον έρωτα απέναντι σε μια άλλη που τον έχει ευχαριστηθεί», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

«Δεν με απασχολεί η απιστία αν ο σύντροφός μου είναι καλά μαζί μου. Κάτι θα είναι επικίνδυνο όταν έχει επίπτωση ανάμεσά μας. Έχω κάνει και τις γελοιότητες, να ψάχνω σε σπίτια να δω αν είναι η μηχανή από κάτω. Το ανακάλυψα από τον ΟΤΕ, από τις κλήσεις σε ένα τηλέφωνο. Εννοείται ότι με έπιασε η ζήλια. Στην αρχή είσαι τσιτωμένος. Μετά περνάει ο χρόνος και τα απαλύνει. Ήμουν πάντα πιστή. Ομολογώ όμως ότι μου έχει τύχει στη δουλειά με συνάδελφο που παίζαμε μαζί να κλονιστώ. Δεν το προχώρησα ποτέ. Τότε ήταν μπλέξιμο και είχε επίπτωση στο επαγγελματικό. Αν σε ξεπερνάει υποκλίνομαι, να το ακολουθήσεις. Γενικώς είναι κίνδυνος πολύ στη δουλειά», πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη.