«Βόμβα» Πατούλη για Εύα Καϊλή: «Ακούγεται πως είναι έγκυος» (vid)

Newsroom
«Βόμβα» Πατούλη για Εύα Καϊλή: «Ακούγεται πως είναι έγκυος» (vid)
Η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας για την υπόθεση «Καϊλή» αποκάλυψε μια σοβαρή φήμη αφήνοντας έκπληκτο τον Παύλο Χριστίδη.

Στις φυλακές Βελγίου παραμένει η Εύα Καϊλή, κατηγοροήμενη από τις αρχές για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος στο πλαίσιο των ερευνών για το σκάνδαλο «Qatargate» που συνταράσσει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον σύντροφό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη. Το μωρό παραμένει με τον πατέρα της ευρωβουλευτή.

Η

Η Μαρίνα Πατούλη σχολιάζοντας την υπόθεση Καϊλή έκανε μία σημαντική δήλωση.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η κ. Πατούλη σημείωσε ότι ακούγεται πως η Εύα Καϊλή είναι έγκυος και περιμένει δεύτερο παιδί: «Η αλήθεια είναι πως ως γυναίκα και ως άνθρωπο με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Και με λυπεί γιατί η Εύα είναι ένα φωτεινό πρόσωπο. Δε θέλω να μπω ούτε σε μικρότητες ούτε να κρίνω. Αυτά θα φανούν στην πορεία. Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, δεδομένου ότι έχει τον σύντροφό της, ακούγεται ότι είναι έγκυος, στηρίζω και στενοχωριέμαι με όλο αυτό που έχει συμβεί».

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, από τη μεριά του, εξέφρασε την έκπληξή του με τη δήλωση της Μαρίνας Πατούλη, τονίζοντας πως ακούει πρώτη φορά κάτι τέτοιο.