Περιγραφή σοκ από τον 15χρονο: «Όταν το έλεγαν αυτό, ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός» (vid)

Newsroom
Περιγραφή σοκ από τον 15χρονο: «Όταν το έλεγαν αυτό, ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός» (vid)
Δεν χωρά ανθρώπου νους τη φρίκη που βίωσε ο 15χρονος στα χέρια των συνομηλίκων του στο Ίλιον.

«Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν»... Φρικιαστικές είναι οι περιγραφές του 15χρονου για τις αποτρόπαιες πράξεις βιασμού στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον. Σύμφωνα με τον 15χρονο και όσα μεταδίδει το Mega, μπροστά στους συστηματικούς βιασμούς του βρίσκονταν και άλλα παιδιά, χωρίς να συμμετέχουν στη βίαιη πράξη. Ο ίδιος έκανε λόγο για τέσσερα κορίτσια.

«Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στο βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι 4 κορίτσια. Η (…) είναι 14 χρονών και άλλες δύο είναι 15 χρονών. Για την 4η δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή. «Θες κι εσύ;», της είπανε. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν», δήλωσε ο 15χρονος.

«Μου έλεγαν: «Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι». Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: «σταματήστε, σταματήστε. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», είπε ο 15χρονος και συμπλήρωσε:

«Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: «άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ», αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ» είπε χαρακτηριστικά.