Γ. Σκιαδαρέσης: «Μου κόψανε απόδειξη στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»

Newsroom
Γ. Σκιαδαρέσης: «Μου κόψανε απόδειξη στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»
Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε, στην εκπομπή της ΕΡΤ, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, με τον ηθοποιό να αναφέρεται στο ρόλο που έχει στιγματίσει την καριέρα του.

Ένας ηθοποιός κατά την διάρκεια της καριέρας του θα ενσαρκώσει αρκετούς ρόλους. Κάποιες από αυτές τις προσπάθειες θα είναι πετυχημένες, κάποιες άλλες όχι και τόσο. Βέβαια ανάλογα με την απήχηση που θα έχει το project που θα συμμετέχει είναι πολύ πιθανό το κοινό να ταυτίσει τον ηθοποιό με ένα συγκεκριμένο ρόλο.

Με αυτό το γεγονός έχει έρθει αντιμέτωπος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που μέχρι και σήμερα όταν τον δουν στο δρόμο του λένε: «Που είσαι ρε Φατσέα;».

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του στην τηλεόραση, το θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο.

Σε ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου: «Φοβάσαι την τυποποίηση; Αναφέρομαι στην επιτυχία του Φατσέα. Το διαχειρίζεσαι;». Ο κ. Σκιαδαρέσης ανταποκρίθηκε με γέλια και έπειτα απάντησε: «Δυσκολέυτηκα πολύ τα πρώτα χρόνια. Αισθανόμουν άβολα.»

«Δεν έκανε ποτέ αυτή την δουλεία για να γίνω διάσημος. Μου αρέσει να περνάω απαρατήρητος. Έχεις κάνει χιλιάδες πράγματα, αλλά ο κόσμος εξακολουθεί να με έχει στο μυαλό του σαν Φατσέας».

«Μου κόψανε και τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας. Μόλις το είδα πήρα τηλέφωνο και τους είπα αν μου κάνουν πλάκα. Ζήτησαν συγνώμη».