Στιγμές τρόμου για μια σερβιτόρα: Αντίκρισε ένα τεράστιο πύθωνα να κρέμεται από το ταβάνι (vid)

Newsroom
Στιγμές τρόμου για μια σερβιτόρα: Αντίκρισε ένα τεράστιο πύθωνα να κρέμεται από το ταβάνι (vid)
Μια σερβιτόρα στην Ταϊλάνδη έμεινε «στήλη άλατος», όταν αντίκρισε ένα πύθωνα να κρέμεται στο ταβάνι.

Σύμφωνα με την 28χρονη σερβιτόρα, ο γλιστερός «πελάτης» στην καφετέρια της Ταϊλάνδης ,έβγαλε το κεφάλι του από ένα κενό που υπήρχε δίπλα στη μονάδα κλιματισμού και ήταν έτοιμος να τραυματίσει όποιον βρίσκονταν στο μαγαζί.

«Όταν είδα το φίδι, ήθελα να βγω από το μαγαζί, έτρεξα», δήλωσε η Fern στο Newsflare για το ανατριχιαστικό περιστατικό. «Μόλις είδα το κεφάλι του φιδιού να κρέμεται, πανικοβλήθηκα».

Η παρ' ολίγον επίθεση του φιδιού καταγράφηκε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, που δείχνει το ερπετό να γλιστράει στο πάτωμα.

Ευτυχώς, υπήρχαν εργάτες που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα και άκουσαν τις κραυγές της γυναίκας. Αμέσως έτρεξαν για να βοηθήσουν. Ένας άνδρας πάλεψε με το φίδι, ενώ το έσερνε προς τα έξω.

Το φίδι ταυτοποιήθηκε ως ένα σπάνιο είδος και υπάρχει σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία. Το είδος είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια στον κόσμο και μπορεί να φάει ανθρώπους, γάτες, σκύλους, πουλιά, αρουραίους και άλλα φίδια, σύμφωνα με το National Geographic. Τα ογκώδη ερπετά ζουν σε δάση, βάλτους, κανάλια, ακόμη και σε πόλεις. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ασυνήθιστο να συγκρούονται με ανθρώπους.

Δυστυχώς, δεν υπήρξαν ζημιές στο κατάστημα. Ωστόσο, η εργαζόμενη δήλωσε πως έχει τρομοκρατηθεί τόσο πολύ που σκέφτεται αν επιστρέψει στην δουλειά. «Φοβάμαι ότι αν ανοίξω την πόρτα θα υπάρχει πάλι ένα φίδι κρεμασμένο. Είμαι ακόμα φοβισμένη», δήλωσε στο τέλος.