Τροχαίο στη Ρουμανία: «Ο ανιψιός μου στα γενέθλια του πήγε να αναγνωρίσει τον νεκρό πατέρα του» (vid)

Newsroom
Τροχαίο στη Ρουμανία: «Ο ανιψιός μου στα γενέθλια του πήγε να αναγνωρίσει τον νεκρό πατέρα του» (vid)
Συγκλονίζει η αδελφή του 53χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο με το πούλμαν στο Βουκουρέστι.

Αποφασισμένη να κινηθεί νομικά είναι η οικογένεια του 53χρονου από τη Λάρισα που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα με το πούλμαν στο Βουκουρέστι.

Η αδελφή του άτυχου άντρα τόνισε πως ο ανιψιός της έχει τα γενέθλιά του σήμερα και πήγε στην Ρουμανία να παραλάβει την σορό του νεκρού πατέρα του και την τραυματισμένη μητέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Έχει γίνει η νεκροψία. Στο Βουκουρέστι πήγε ο γιος του αδερφού μου και έγινε η αναγνώριση. Δεν έχω ακόμα εικόνα για το πότε θα επιστρέψει η σορός του αδερφού μου. Και η νύφη μου ζήτησα να επιστρέψει με ασφάλεια με ασθενοφόρο, ξέρω ότι θα επιστρέψει, αλλά δεν γνωρίζω το πότε. Η νύφη μου είναι δυνατό παιδί, αλλά είναι σοκαρισμένη, γιατί πήγε ένα ταξίδι με τον άντρα της και επιστρέφει μόνη της με τον άνδρα της στο κουτί. Ήταν ένα ζευγάρι που μόνο ο θάνατος θα μπορούσε να τους χωρίσει.

Ευχαριστώ τον Θεό που έζησε η νύφη μου γιατί την έχουν ανάγκη τα παιδιά της. Είμαι στήριγμά τους θα κάνω ότι χρειαστεί η νύφη μου και τα παιδιά της. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πειράξει την οικογένεια, με διάφορα σχόλια κλπ. Είναι αυτονόητο ότι θα κινηθούμε νομικά. Η Καϊλή καταχράστηκε χρήματα και ζητάει δικαιοσύνη, δεν θα ζητήσουμε εμείς; Ο αδερφός μου ήταν εργατικός από τα 17 του, ήταν το στήριγμα και η κολόνα της οικογένειας.

Τι θα γίνει, ας μου τον φέρνανε ζωντανό και δεν θα γινόταν τίποτα. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Οι ειδικοί θα βγάλουν τα πορίσματα. Ο ανιψιός μου που πήγε να αναγνωρίσει τον πατέρα του, είναι ένα παιδί ψύχραιμο και πειθαρχημένο, έχει κάνει στις ειδικές δυνάμεις, σήμερα έχει γενέθλια και γιορτάζει τα γενέθλια με τον πατέρα του και τη μάνα του έτσι…».