Η γιαγιά με το πιο «κρύο» αίμα: «Είμαι 92 και πήγα στην κηδεία του πρώην μου» (vid)

Newsroom
Η γιαγιά με το πιο «κρύο» αίμα: «Είμαι 92 και πήγα στην κηδεία του πρώην μου» (vid)
Το βίντεο που δείχνει να ετοιμάζεται για την κηδεία του πρώην της έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο στο διαδίκτυο, με αρκετούς χρήστες να αντιδρούν για την συμπεριφορά της.

Μια 92χρονη από τις ΗΠΑ έχει γίνει viral αφού μοιράστηκε την είδηση πώς εμφανίστηκε στην κηδεία του πρώην της και αναστάτωσε την οικογένειά του..

Η Lillian Droniak είναι αρκετά διάσημη στην κοινότητα του TikTok με 6 εκατομμύρια followers, που λατρεύουν τα αυθάδη βίντεό της και τους χαριτωμένους χορούς της. Μοιράζεται συχνά γνώσεις σχετικά με το πώς εξακολουθεί να είναι ανύπαντρη, ενώ δεν διστάζει να κάνει αναφορές στους πρώην συντρόφους της.

@grandma_droniak

rip bruce but now you cant call me

♬ running up that hill - <3

Σε ένα χιουμοριστικό βίντεο, με δόσεις σοβαροφάνειας, η Droniak φαίνεται αρχικά να κρατάει το τηλέφωνο της. «Ιανουάριος: ο πρώην συνεχίζει και παίρνει τηλέφωνα;». Στο επόμενο πλάνο φαίνεται να γελάει καθώς εμφανίζεται η εικόνα μιας ταφόπλακας, με τη λεζάντα να δηλώνει: «Εγώ τον Νοέμβριο». «Rip Bruce αλλά τώρα δεν μπορείς να μου τηλεφωνήσεις», έγραψε στην λεζάντα. Το κλιπ έγινε αμέσως viral με 22,3 εκατομμύρια προβολές και 4,8 εκατομμύρια σχόλια.

@grandma_droniak

i think i slayed the funeral but rip bruce you were handsome

♬ original sound - heyy

«Πέθανε την περασμένη εβδομάδα και θέλω να πάω να τον δω για να του πω αντίο», εξήγησε σε επόμενο βίντεο της. Στο βίντεο εμφανίζεται να ετοιμάζεται για να πάει στην κηδεία: «Δεν θέλω να βάλω πολύ μακιγιάζ. Δεν θέλω να κλέψω την παράσταση».