Σάλος με την ανάρτηση για δολοφονία του μισογύνη Andrew Tate: «Δύσκολο να με σκοτώσει κανείς», απάντησε

Newsroom
Σάλος με την ανάρτηση για δολοφονία του μισογύνη Andrew Tate: «Δύσκολο να με σκοτώσει κανείς», απάντησε
Πανικός στα social media από την είδηση που μετέδωσε ο χακαρισμένος λογαριασμός του Piers Morgan σχετικά με την δολοφονία του Andrew Tate.

Ένα μικρός χαμός προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα social media από την είδηση της δολοφονίας του Andrew Tate, η οποία αποδείχθηκε fake news...

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος χάκαρε τον λογαριασμό του βρετανού δημοσιογράφου, Piers Morgan, ο οποίος πρόσφατα είχε πάρει συνέντευξη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στις 5:20 λοιπόν τα ξημερώματα, στον λογαριασμό αυτό, ο οποίος έχει 8,2 εκατομμύρια followers, ανέβηκε η παρακάτω ανάρτηση: «Ο Andrew Tate βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς στο Ντουμπάι».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αμέσως άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως ο πασίγνωστος μισογύνης σκοτώθηκε, καθώς κανείς δεν σκέφτηκε οτι μπορεί κάποιος να του έχει χακάρει τον λογαριασμό του.

Κάτι που έγινε αντιληπτό στις 7:40, όταν ο ίδιος ο Andrew Tate απάντησε στην ανάρτηση αυτή «δύσκολο θα με σκοτώσει κάποιος».

Andrew Tate

Ποιος είναι ο Andrew Tate

O Andrew Tate είναι πρώην πρωταθλητής του κικ μποξ, ο οποίος έχει στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του υποτιμητικού τρόπου με τον οποίο μιλάει για τις γυναίκες.

Μάλιστα, για αυτό Twitter, Facebook and YouTube του έκλεισαν προσωρινά του λογαριασμού που διατηρούσε, όμως λίγο καιρό αργότερα επέστρεψε.