Δημιούργησε ένα ντοσιέ με δείγματα από το DNA της, σε περίπτωση που εξαφανιστεί (vid)

Newsroom
Δημιούργησε ένα ντοσιέ με δείγματα από το DNA της, σε περίπτωση που εξαφανιστεί (vid)
Viral έχει γίνει μια γυναίκα στις ΗΠΑ που δημιούργησε ένα αρχείο με τα αποτυπώματά της προκειμένου να είναι καλυμμένη αν εμπλακεί σε κάποιο έγκλημα.

Μια γυναίκα από την Νέα Υόρκη έκανε τους χρήστες του διαδικτύου να αναρωτιούνται τον λόγο που την έκανε να δημιουργήσει αυτό το αρχείο. Με βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok παρουσιάζει ένα ντοσιέ γεμάτο μαλλιά, δακτυλικά αποτυπώματα και διάφορα άλλα στοιχεία που έχουν το DNA της, σε περίπτωση που εμπλακεί σε κάποιο έγκλημα.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς από βίντεο, το οποίο αποτελείται από επτά μέρη έχει συγκεντρώσει σχεδόν 7,5 εκατομμύρια προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε πριν από μία εβδομάδα. Πολλοί θεατές να έχουν μείνει άναυδοι, με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, καθώς και με την αφοσίωση της κοπέλας για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

@savor.it.all Tell me you’re listening to a little too much crime junkies without telling me 😅 #ICIGM #incaseigomissing #crimejunkie #incaseigomissingbinder #savoritall #crimejunkies ♬ original sound - Savor

Στην λεζάντα αναφέρει: «Πες μου πως είσαι εθισμένος στις ιστορίες εγκλημάτων, χωρίς να μου το πεις». Σε ένα από τα βίντεο, η γυναίκα κόβει μέρος των μαλλιών της και το προσθέτει στο ντοσιέ ως αποδεικτικό στοιχείο DNA. Σε άλλα σημεία του κλιπ φαίνεται να προσθέτει δείγματα γραφής, οικογενειακές επαφές, ακόμη και μια λίστα με τους πρώην της.

«Μπορεί να είναι υπερβολικό, αλλά πρόσθεσα καθαρά δακτυλικά αποτυπώματα σε περίπτωση που υπάρχουν λανθάνοντα αποτυπώματα που μπορεί να με μπλέξουν σε κάποιο έγκλημα που δεν διέπραξα», είπε η γυναίκα.