Νέο τρέιλερ Survivor All Star: Αποκαλύφθηκαν οι επόμενοι πέντε παίκτες, «θα τους κερδίσω με γκολ από τα αποδυτήρια» (vid)

Newsroom
Νέο τρέιλερ Survivor All Star: Αποκαλύφθηκαν οι επόμενοι πέντε παίκτες, «θα τους κερδίσω με γκολ από τα αποδυτήρια» (vid)
Άλλα πέντε πρόσωπα που θα επιστρέψουν για μια… δεύτερη ευκαιρία στον Άγιο Δομίνικο.

Εδώ και μερικές ημέρες ο ΣΚΑΪ προβάλλει τρέιλερ από το Survivor All Star, στα οποία αποκαλύπτονται ξεχωριστά οι παίκτες που θα βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα οι παίκτες εμφανίζονται ανα πεντάδες. Στο νέο τρέιλερ που πρoβλήθηκε το Σάββατο (24/12), αποκαλύφθηκαν άλλοι πέντε παίκτες οι οποίοι είναι: η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Αφροδίτη Σκαφιδά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Στέλλα Ανδρεάδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μάλιστα η Στέλλα Ανδρέαδου αναφέρει πως «θα κερδίσω με γκολ από τα αποδυτήρια».

Ποιοι άλλοι παίκτες έχουν γίνει γνωστοί

Στο πρώτο τρέιλερ είδαμε πως θα είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, και ο Σάκης Κατσούλης και στο δεύτερο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Νίκο Μπάρτζη, τον Στάθη Σχίζα, τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο τρίτο τρέιλερ ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Μελίνα Μεταξά, η Ελένα Χαμπέρη, ο Τάκης Καραγούνιας και ο Περικλής Κονδυλάτος.