Τροχαίο με λεωφορείο στη Ρουμανία που επέβαιναν 47 Έλληνες: Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες (vid)

Newsroom
Τροχαίο με λεωφορείο στη Ρουμανία που επέβαιναν 47 Έλληνες: Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες (vid)
Ανάμεσα στους τραυματίες, φέρονται να υπάρχουν δύο παιδιά. Στο σημείο έχει σπεύσει άνθρωπος της ελληνικής πρεσβείας.

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες σημειώθηκε στη Ρουμανία με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 47 Έλληνες.

Όπως αναφέρει η αστυνομία της Ρουμανίας, «σήμερα, 23 Δεκεμβρίου, γύρω στη 1.30 μ.μ., η Ταξιαρχία Τροχαίας ενημερώθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Pasajul Unirii, με κατεύθυνση κίνησης από το Bd. Tineretului προς την πλατεία Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός του πούλμαν προσέκρουσε στην πύλη του περάσματος Unirii. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος. Προς το παρόν, η κυκλοφορία είναι περιορισμένη στην περιοχή του ατυχήματος».

«Μιλήσαμε με την Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας, εκπρόσωποι ήταν εδώ και φροντίσαμε να στείλουμε μεταφραστή. Έτσι, θα υπάρχει μεταφραστής και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και στο Νοσοκομείο Floreasca και στα άλλα νοσοκομεία, αν το ζητήσουν οι άνθρωποι που δεν μπορούν να μιλήσουν αγγλικά», δήλωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης διάσωσης.