Τετράχρονη παγιδεύτηκε μέσα στο μηχάνημα με την δαγκάνα στην προσπάθεια της να κλέψει ένα αρκουδάκι (vid)

Newsroom
Τετράχρονη παγιδεύτηκε μέσα στο μηχάνημα με την δαγκάνα στην προσπάθεια της να κλέψει ένα αρκουδάκι (vid)
Ένα 4χρονο κοριτσάκι βρέθηκε εγκλωβισμένο σε μηχάνημα με την δαγκάνα που πιάνει λούτρινα ζωάκια.

Ένα περίεργο «ατύχημα» συνέβη σε ένα 4χρονο κοριτσάκι σε λούνα παρκ στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Η μικρούλα κατάφερε να εγκλωβιστεί μέσα στο μηχάνημα με την δαγκάνα στην προσπάθειά της να πιάσει ένα αρκουδάκι.

Το παιδάκι έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο Airlie Beach. Κατά την διάρκεια μιας βόλτας στο λούνα παρκ, η εξάχρονη αδελφή της την έπεισε να μπει από την τρύπα του μηχανήματος μέσα σε αυτό για να πάρει το αρκουδάκι που είχε βάλει στο μάτι.

Όμως ενώ κατάφερε να περάσει από την τρύπα και να μπει μέσα, φαίνεται πως πανικοβλήθηκε και άρχισε να κλαίει και να χτυπάει το τζάμι για να την βγάλουν. Η αδελφή της που την έβλεπε να έχει εγκλωβιστεί στο μηχάνημα της φώναζε να της πάρει ένα από τα λούτρινα ζωάκια που είχε ξεχωρίσει.

Η μητέρα της 4χρονης διατήρησε την ψυχραιμία της και είδε την αστεία πλευρά του περιστατικού. «Δεν το πιστεύω, θεέ μου. Πως θα σε βγάλουμε τώρα;», είπε γελώντας. Ωστόσο, το πράγμα σοβάρεψε όταν ο πατέρας της, τους ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε κλειδί.

Έτσι αποφάσισε να βγάλει την μικρή δίνοντάς της οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει. Της είπε να βγάλει πρώτα τα πόδια της και στη συνέχεια να ξαπλώσει πίσω για να την τραβήξει, όπως και έκανε. Όταν η 4χρονη βγήκε, της είπε: «Να σου γίνει μάθημα για να μην προσπαθήσει ξανά να κλέψεις από το μηχάνημα».