Έπαθε «εγκεφαλικό» όταν είδε το αμάξι γεμάτο γρατσουνιές: «Δράστης» ο γιος του που καθάριζε το χιόνι με φτυάρι (vid)

Newsroom
Έπαθε «εγκεφαλικό» όταν είδε το αμάξι γεμάτο γρατσουνιές: «Δράστης» ο γιος του που καθάριζε το χιόνι με φτυάρι (vid)
Ένας άνδρας στην Αγγλία έμεινε άφωνος όταν είδε τεράστιες γρατζουνιές στο αμάξι του, ενώ μεγαλύτερο ήταν το σοκ όταν έμαθε πως δημιουργήθηκαν.

Ένας πατέρας στην Αγγλία έμεινε τρομοκρατημένος αφού ανακάλυψε μυστηριώδεις γρατσουνιές σε όλο το καπό του αυτοκινήτου του, μόνο που η κάμερα κλειστού κυκλώματος του σπιτιού αποκάλυψε ότι ήταν ο ίδιος του ο γιος που καθάριζε το χιόνι με ένα... φτυάρι.

Ο 46χρονος Humphrey Grimmett, εξέτασε το υλικό από το εξωτερικό του σπιτιού του και διαπίστωσε ότι ο ένοχος της ζημιάς, η οποία αναμένεται να κοστίσει περίπου 1.000 ευρώ, ήταν ο επτάχρονος γιος του Wilf.

Το βίντεο δείχνει τον γιο του να χρησιμοποιεί ένα τεράστιο φτυάρι για να απομακρύνει το χιόνι από το Tesla Model Y, το οποίο αγοράστηκε μόλις πριν από έξι μήνες.

Ο κ. Grimmett, δήλωσε: «Μόλις την Τετάρτη(20/12) είδα τις γρατζουνιές και έπαθα σοκ, τεράστιες γρατζουνιές. Έλεγξα τις κάμερες για να δω τι συνέβη και είδα το γιος μου που χρησιμοποιούσε ένα φτυάρι, που το είχα για οικοδομικές εργασίες, για να απομακρύνει το χιόνι. Όταν γύρισε σπίτι από το σχολείο τον ρώτησα, αν ήξερε γιατί υπήρχαν τόσες πολλές γρατζουνιές στο αυτοκίνητο του μπαμπά, και όταν είπε όχι τον ρώτησα αν έβγαζε το χιόνι από το αυτοκίνητο. Με κοίταξε με τα μεγάλα μπλε μάτια του και είπε "ναι", και όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε με φτυάρι είπε ότι σκέφτηκε ότι ήταν το καλύτερο»