O Salt Bae ανέβασε βίντεο με τον Μέσι αλλά... δε το «σώζει» με τίποτα (vid)

Newsroom
O Salt Bae ανέβασε βίντεο με τον Μέσι αλλά... δε το «σώζει» με τίποτα (vid)
Ο Salt Bae κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να το «σώσει» κοινοποιώντας ένα βίντεο με τον Λιονέλ Μέσι, αφού ο σεφ δέχτηκε σκληρή κριτική για τη συμπεριφορά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nusret Gökçe, συνάντησε τον Μέσι μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας στα πέναλτι του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 την Κυριακή (18 Δεκεμβρίου) . Η κίνηση του να βγάλει φωτογραφία με το Παγκόσμιο Κύπελλο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, ενώ όταν αποκαλύφθηκε ότι τραβούσε κυριολεκτικά τον Μέσι για φωτογραφία, έγινε δέκτης χιλιάδων επικριτικών σχολίων σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι προσπάθησε να «σώσει» κάπως τη κατάσταση και δημοσίευσε χθες (20/12) ένα βίντεο που είναι παρέα με το Μέσι. Στην πραγματικότητα όμως το συγκεκριμένο κλιπ γυρίστηκε μερικά χρόνια πριν από την πιο πρόσφατη συνάντησή τους. Αυτό ήταν κάτι που εξόργισε ακόμα περισσότερο τους χρήστες του Instagram.

Για αρχή να πούμε ότι η FIFA αναφέρει πολύ ξεκάθαρα στην ιστοσελίδα της ότι το δικαίωμα να αγγίξει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου προορίζεται «μόνο για μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων», στην οποία περιλαμβάνονται πρώην νικητές του τουρνουά και αρχηγοί κρατών. Αυτός ο κατάλογος σαφώς δεν περιλαμβάνει διάσημους σεφ του διαδικτύου, αλλά παρόλα αυτά ο Salt Bae φάνηκε βίντεο να προσποιείται ότι πασπαλίζει αλάτι στο τρόπαιο.

Ο σεφ επικρίθηκε ευρέως για την κίνησή του αυτή, με τους ποδοσφαιρόφιλους να λένε ότι «δεν σέβεται» το τρόπαιο και να χαρακτηρίζουν τη σκηνή «ντροπιαστική».

Η φωτογραφία του με τον Μέσι δέχτηκε επίσης αντιδράσεις, με έναν χρήστη του Instagram να γράφει: «ντροπή σου να παρενοχλείς τον Μέσι για αυτή τη φωτογραφία».

Ο Salt Bae περιέγραψε τον Μέσι ως «τον πρωταθλητή» στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο που μοιράστηκε χθες και το υλικό έδειχνε το ζευγάρι να σφίγγει τα χέρια, να αγκαλιάζεται και να ποζάρει για μια κοινή φωτογραφία στο εστιατόριο του σεφ στο Ντουμπάι.

Δυστυχώς για τον σεφ, τα πλάνα της φαινομενικά φιλικής αλληλεπίδρασης με τον Μέσι δεν ήταν αρκετά για να πείσουν τους οπαδούς ότι η συμπεριφορά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν αποδεκτή.
Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου κατέκλυσαν γρήγορα την ενότητα σχολίων του σεφ με επικρίσεις, με έναν να γράφει: «Τώρα προσπαθείς να κάνεις σαν να είστε φίλοι».