Αστυνομικοί στην Ιταλία διέσχισαν τη χώρα με Lamborghini για να παραδώσουν προς μεταμόσχευση δύο νεφρά

Newsroom
Αστυνομικοί στην Ιταλία διέσχισαν τη χώρα με Lamborghini για να παραδώσουν προς μεταμόσχευση δύο νεφρά
Με μια Lamborghini Huracan η ιταλική αστυνομία παρέδωσε δύο νεφρά σε νοσοκομεία της χώρας.

Ιταλοί αστυνομικοί διέσχισαν μεγάλος μέρος της χώρας με μία Lamborghini Huracan για να παραδώσουν δύο νεφρά σε ασθενείς που περίμεναν να τους μεταμοσχευθούν τα συγκεκριμένα όργανα.

«Ταξιδεύοντας στην εθνική οδό για να παραδώσουμε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο: τη ζωή. Χάρη στον ειδικό Άγιο Βασίλη της αστυνομίας δύο άνθρωποι πήραν δώρο ένα νεφρό», έγραψε η ιταλική αστυνομία στη σελίδα της στο Facebook.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν αστυνομικό και μία νοσηλεύτρια να τοποθετούν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, ένα μπλε ιατρικό ψυγείο που περιείχε τα δύο νεφρά.

Τα δύο πολύτιμα όργανα αναχώρησαν από την Πάδοβα και παραδόθηκαν το ένα σε νοσοκομείο της Μόντενα και το άλλο σε νοσοκομείο της Ρώμης.

Η τροχαία της Ιταλίας διαθέτει δύο Lamborghini Huracan, ένα αυτοκίνητο 600 ίππων που μπορεί να φτάσει τα 325 χιλιόμετρα την ώρα. Συνήθως τα χρησιμοποιεί για την καταδίωξη οχημάτων, αλλά πολλές φορές χρησιμεύουν και για τη μεταφορά οργάνων προς μεταμόσχευση.