Κονδυλάτος για Καϊλή: «Υποχρέωση μας είναι να την στηρίξουμε ως Ελληνίδα, ως γυναίκα, ως εκπρόσωπο της πατρίδας μας»

Newsroom
Κονδυλάτος για Καϊλή: «Υποχρέωση μας είναι να την στηρίξουμε ως Ελληνίδα, ως γυναίκα, ως εκπρόσωπο της πατρίδας μας»
Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε μια ανάρτηση στην οποία παίρνει θέση σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή.

O Περικλής Κονδυλάτος εξέφρασε την γνώμη του για τα όσα συμβαίνουν με την Εύα Καϊλή, με μια ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί της, η οποία και τραβήχθηκε πριν ακριβώς από έναν χρόνο και μεταξύ άλλων αναφέρει πως «είναι υποχρέωση μας είναι να την στηρίξουμε ως Ελληνίδα, ως γυναίκα, ως εκπρόσωπο της πατρίδας μας».

Μάλιστα τονίζει πως πρέπει να έχει κυρώσεις «αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε χειρότερο από ότι είναι».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του

«Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία, όπου όταν κάποιος πέφτει τον σηκώνουμε ψηλά και δεν επιτεθεμεθα σαν τα κοράκια να τον φάμε. Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία όπου την πολύ κακή άποψη που εχουμε για κάποιον την εκφράζουμε όταν αυτός είναι ψηλά, και δεν περιμένουμε σαν κάτινουλες την πτώση του για να γράψουμε κατεβατά για το τι μας έκανε στα hight του. Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν αδιαφορούν για τους πολιτικούς που επί χρόνια έχουν κατάκλέψει και ρημάξει αυτή την χώρα, αλλά ασχολούνται με την μίζα της μιας και της άλλης από το εξωτερικό. Ήταν λάθος αυτό που έγινε? ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Βέβαιως!!!! Το επικροτώ??? Όχι! Όμως όταν μια Ελληνίδα βάλλεται στο εξωτερικό η υποχρέωση μας είναι να την στηρίξουμε ως Ελληνίδα, ως γυναίκα, ως εκπρόσωπο της πατρίδας μας.

Ναι έκανε λάθος, ναι δεν πρέπει να μην έχει κυρώσεις, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε χειρότερο από ότι είναι. Αυτή την φώτο μου την έβγαλε στις αναμνήσεις σήμερα το Facebook, και είναι από το party του Πάρη Κασιδόκωστα, και αυτό είναι ένα στιγμιότυπο. Θυμήθηκα πως σκεφτόμουν τότε ότι η Σοφία Κοκοσαλάκη έχει μια ζωή που την ζηλεύω και ότι η δικιά μου ήταν χάλια, και ότι η Εύα ζει το όνειρο της. Τόσο χαζός έχω υπάρξει, να κρίνω την εξωτερική πραγματικότητα των άλλων με την δική μου ζωή.

Σήμερα η Σοφία μας δεν είναι σε αυτό τον κόσμο, και η Εύα είναι αντιμέτωπη με μια ενδεχόμενη σκληρή τιμωρία. Που το πάω? Ας ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και ας αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν την πορεία τους κύριοι δικασταί. Ηρεμήστε θα αποδoθεί δικαιοσύνη και χωρίς την βιτριολική σας συμβολή. Και εάν έχετε να πείτε κάτι, πείτε το σας παρακαλώ την ώρα που συμβαίνει, γιατί όταν το λέτε μετά από χρόνια σας καθιστά καιροσκόπους, χαζούς και καθυστερημένους κυριολεκτικά» καταλήγει ο σχεδιαστής κοσμημάτων.