Ιωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε, θα μας έτρωγαν λάχανο (vid)

Newsroom
Ιωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε, θα μας έτρωγαν λάχανο (vid)
«Τα Μέσα τον αντιμετώπιζαν σαν βασιλιά, ήταν παντοδύναμος», λέει η Ιωάννα Πηλιχού.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Ιωάννα Πηλιχού. Η ηθοποιός μίλησε για την κακή συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για το πώς αντιμετωπίστηκε από κάποιες εκπομπές η εξομολόγησή της για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί από γιατρό.

«Τα media δεν ήταν πάντα καλοπροαίρετα μαζί μου. Είχα στεναχωρηθεί με το πώς είχε αντιμετωπιστεί το θέμα της σεξουαλικής μου παρενόχλησης από κάποιες εκπομπές. Κάποιοι το είδαν ως ευκαιρία να γελάσουν», είπε αρχικά η Ιωάννα Πηλιχού, σχετικά με την εξομολόγησή της για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί για γιατρό.

Η Ιωάννα Πηλιχού είπε στη συνέχεια: «Δεν πέρασα καλά στη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Φοβηθήκαμε και δεν μιλήσαμε γιατί ήμασταν δύο νέα παιδιά και είπαμε “ποιος θα μας πιστέψει;”. Τα Μέσα τον αντιμετώπιζαν σαν βασιλιά. Όταν κάποιος είναι παντοδύναμος στο χώρο που εσύ κινείσαι, δεν μπορείς να βγεις και να πεις, θα σε φάνε λάχανο. Όταν είσαι νέο παιδί. Αφενός μπορεί να μην σε πιστέψουν, να σε βγάλουν τρελό, να σε κακοχαρακτηρίσουν».