Η γυναίκα του Λιανού τον «έκραξε» on air: «Έχεις ανάγκη εσύ να ξεφτιλιστείς για τα λεφτά;» (vid)

Newsroom
Η γυναίκα του Λιανού τον «έκραξε» on air: «Έχεις ανάγκη εσύ να ξεφτιλιστείς για τα λεφτά;» (vid)
Η σύντροφος του παρουσιαστή έγινε έξαλλη όταν άκουσε όσα της είπε.

O Γιώργος Λιανός μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του όσο και στην προσωπική του ζωή. Μάλιστα έκανε και κάποιες φάρσες τηλεφωνικές, ανάμεσα στις οποίες και στην σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Συγκεκριμένα, κάλεσε την σύντροφό του στο τηλέφωνο λέγοντάς της πως του πρότειναν να γίνει ο επόμενος bachelor με μια πολύ μεγάλη χρηματική αμοιβή.

«Έλα ρε Γιώργο πρωί πρωί και μου χεις σπάσει τα νεύρα από το πρωί που έχεις ξυπνήσει. Πήρες να με κοροϊδέψεις τώρα; Να γίνεις ο bachelor εσύ; Να γίνεις o bachelor; Ωραία… Γίνε ο bachelor… Tι μου λες; Πλάκα μου κάνεις; Αγάπη μου; Μας νοιάζουν τα λεφτά τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες; Έχεις ανάγκη εσύ να ξεφτιλιστείς για τα λεφτά;», του απάντησε η γυναίκα του.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για φάρσα, η Κωνσταντίνα Καραλέξη είπε: «Εντάξει, είναι κακή μέρα από το πρωί. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση... Να τον φιλάνε 20 γυναίκες; Μάλλον δε σου έχει εξηγήσει τι γίνεται. Είσαι πιστόλι, αλλά μόνο μαζί μου. Δεν έχω καλό σήμα εδώ».

Εξόρμηση στην Αράχωβα, μέρος 2ο - Tips by Markos E0