Παίκτρια του «Voice» έκανε την Παπαρίζου να πέσει στα γόνατα να την παρακαλέσει (vid)

Newsroom
Παίκτρια του «Voice» έκανε την Παπαρίζου να πέσει στα γόνατα να την παρακαλέσει (vid)
Τρομερό σκηνικό εκτυλίχθηκε στο «The Voice» με την Έλενα Παπαρίζου να πέφτει στα πόδια της διαγωνιζόμενης για να την πείσει να έρθει στην ομάδα της.

Τα blind auditions του «The Voice» συνεχίστηκαν για ακόμη μία Κυριακή, με τους κριτές να ψάχνουν την επόμενη φωνή της Ελλάδας.

Μια διαγωνιζόμενη, Σίσσυ Πολυδώρου εμφανίστηκε στη σκηνή και η φωνή της από το πρώτο δευτερόλεπτο μάγεψε τους κριτές, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ζηλεύω».

Μάλιστα πριν καν προλάβει να τραγουδήσει την δεύτερη λέξη από το τραγούδι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς γύρισαν τις καρέκλες τους.

Ο Πάνος Μουζουράκης άφησε μερικά δευτερόλεπτα να περάσουν μέχρι να πατήσει το κουμπί, καθώς ήθελε να απολαύσει την φωνή της. Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς σηκώθηκε από την καρέκλα του και πήγε στον Πάνο Μουζουράκη για να πατήσει το κουμπί του, αλλά εκείνος το έβγαλε από την θέση του. Τελικά γύρισε και αυτός την καρέκλα του μετά από λίγο.

Όπως ήταν λογικό, μόλις η Σίσσυ ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, οι τέσσερις κριτές «έπεσαν» πάνω της για να την πάρουν ο καθένας στην ομάδα του. Η παίκτρια ήταν φανερά χαρούμενη και παρά το άγχος που είχε επέλεξε να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Εξόρμηση στην Αράχωβα, μέρος 2ο - Tips by Markos E06