Κούγιας σε Παπαχλιμίντζο: «Νομίζετε ότι αν αμφισβητείτε τους έντιμους αστυνομικούς δεν θα σας δείρουν μόλις βγείτε έξω;» (vid)

Newsroom
Κούγιας σε Παπαχλιμίντζο: «Νομίζετε ότι αν αμφισβητείτε τους έντιμους αστυνομικούς δεν θα σας δείρουν μόλις βγείτε έξω;» (vid)
Έναν έντονο διάλογο είχαν ο Αλέξης Κούγιας και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κώστας Παπαχλιμίντζος.

Στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης (13/12) ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο σε καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη.

«Σε εκείνη την περιοχή, τα φορτηγά που περνάνε έχουν αλλοιώσει τον χαρακτήρα της ασφάλτου. Υπάρχουν αυτά τα σαμαράκια και ακριβώς μετά είναι οι γραμμές. Σε εκείνο το σημείο η μηχανή αναπήδησε και δικαιολογείται. Δέκα πόντους να σηκωθεί η μηχανή πιο πάνω βαλλιστικά, αλλάζει εντελώς η στόχευση», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Τότε η κουβέντα «άναψε», καθώς ο παρουσιαστής της εκπομπής Κώστας Παπαχλιμίντζος αμφισβήτησε την υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Κούγια κάνοντας λόγο για σενάριο ταινίας.

«Αναπήδησε και ταυτόχρονα πυροβόλησε;» ρώτησε με απορία ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.

«Ναι, εκείνη την ώρα δεν βλέπει, είναι εν κινήσει», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας

Π: «Λίγο σενάριο ταινίας μου φαίνεται αυτό κ. Κούγια».

Κ: «Έχετε μία τάση να θέλετε να απομυθοποιήσετε οτιδήποτε είναι υπερασπιστικό για τον αστυνομικό και δεν καταλαβαίνω γιατί».

Π: «Δεν έχω τάση να απομυθοποιώ τίποτα…».

Κ: «Δεν ξέρω αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τους αστυνομικούς. Χωρίς να γνωρίζετε την δικογραφία, ειρωνεύεστε οτιδήποτε σας λέω. Νομίζετε ότι δεν θα σας δείρουν άμα βγείτε έξω;».