Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγελάδα στην Καβάλα (vid)

Newsroom
Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγελάδα στην Καβάλα (vid)
Μια αγελάδα έχασε το προσανατολισμό της και βρέθηκε σε κεντρικό δρόμο της Καβάλας, με αποτέλεσμα να σημειωθεί τροχαίο με Ι.Χ.

Μια αγελάδα βγήκε σε δρόμο στη Καβάλα και προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (10/12) στην εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης στο ύψος του κόμβου του εργοστασίου Λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλη, όταν σύμφωνα με το τοπικό κανάλι της περιοχής Center TV, ένα επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγελάδα.

Παρά το γεγονός ότι ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, η σύγκρουση ήταν τέτοια που το ζώο τραυματίστηκε σοβαρά. «Ακολουθούσα σταθερά την πορεία μου και δεν έτρεχα. Είδα ξαφνικά μπροστά μου μία αγελάδα να στέκεται όρθια στη μέση του δρόμου. Έστριψα το τιμόνι προς τα δεξιά για να την αποφύγω, αλλά δεν τα κατάφερα», δήλωσε ο ίδιος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Η περιοχή φημίζεται για το γεγονός ότι κυκλοφορούν αδέσποτες αγελάδες, με αποτέλεσμα να σημειώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ατυχήματα. Ακόμη ο φωτισμός είναι ελλιπής κάνοντας το έργο των οδηγών ακόμα πιο δύσκολο στο να διακρίνουν εμπόδια στο δρόμο.