Tiktoker «σκαλώνει» τους οδηγούς με τη σωστή χρήση του χειρόφρενου (vid)

Newsroom
Tiktoker «σκαλώνει» τους οδηγούς με τη σωστή χρήση του χειρόφρενου (vid)
Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμπλακεί σε μια έντονη συζήτηση σχετικά με το πώς πρέπει οι οδηγοί αυτόματων αυτοκινήτων να χρησιμοποιούν το χειρόφρενο.

Στην Ελλάδα είναι γνωστό πως υστερούμε στην οδηγική συμπεριφορά και πως πρέπει να γίνουν άλματα εξέλιξης στο συγκεκριμένο θέμα. Το χειρόφρενο είναι κάτι που μπερδεύει τους νέους οδηγούς και προκαλεί άγχος ακόμα και στους έμπειρους.

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μετά το viral βίντεο μιας γυναίκας από την Αυστραλία, η οποία ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιεί σωστά το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της.

Στο βίντεο της στο TikTok, η ίδια εξομολογήθηκε ότι της δημιουργήθηκαν πολλές ερωτήσεις για το πως πρέπει να χρησιμοποιεί σωστά το χειρόφρενο ενός αυτόματου αυτοκινήτου.

@emmy66991799 i’m so confused, someone help #fyp #foryoupage #car #cartok #handbrake #automaticcar #automatictransmission #helpmeplease #confused ♬ original sound - emmy66991799

Η Emmy βομβαρδίστηκε με αντιδράσεις μετά τη δημοσίευση που έκανε, με άλλους δημιουργούς να απαντούν με δικά τους βίντεο που της έδειχναν πώς πιστεύουν ότι το χειρόφρενο πρέπει να χρησιμοποιείται.

Αυτή η απορία έσπειρε το διχασμό, με ανθρώπους από όλο το κόσμο να μιλάνε για τις δικές τους οδηγικές συνήθειες. Με μια γρήγορη ματιά στα σχόλια στο βίντεο αποδεικνύεται πως η οδηγική συμπεριφορά διαφέρει και δεν υπάρχει ένας άγραφος κανόνας για το ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βάλεις το χειρόφρενο.