Ξεκαρδιστική στιγμή: Μητέρα μαστιγώνει τον γιο της μετά την αποφυλάκισή του (vid)

Newsroom
Ξεκαρδιστική στιγμή: Μητέρα μαστιγώνει τον γιο της μετά την αποφυλάκισή του (vid)
Ένα σπάνιο περιστατικό έλαβε μέρος στις φυλακές του Περού, με μητέρα να δέρνει το γιο της με ζώνη.

Στο πέρας των χρόνων έχουμε δει αρκετές αποφυλακίσεις είτε από γνωστά είτε από άσημα άτομα. Κατά κύριο λόγο βλέπουμε τα οικεία άτομα του ανθρώπου που αποφυλακίζεται να τον αγκαλιάζουν οι αγαπημένοι του άνθρωποι. Αυτό το στιγμυότυπο όμως μετά από αποφυλάκιση νεαρού άνδρα από τις φυλακές του Περού είναι μοναδικό.

Όπως φαίνεται και στο viral βίντεο στο TikTok, ο 30χρονος άνδρας φαίνεται να τον βαράει η μητέρα του με μια ζώνη. Ο άνδρας μετά την αποφυλάκιση του χαμογελούσε και πήγαινε να αγκαλιάσει την μητέρα του.

@valesaldarriaga18 #viral #fyppppppppppppppppppppppp #parati #humor #mamáehijo #comiseria ♬ Olaja me lleve el diablo - Musica divertida

Βέβαια δεν είχε υπολογίσει τα αισθήματα της μητέρας του. Με μια ζώνη στο χέρι η μητέρα χτύπησε το γιο της, δυο φορές στο πόδι και μια στη πλάτη. Όπως αποκαλύφθηκε από τοπικά μέσα η γυναίκα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και για αυτό το λόγο έδρασε και έτσι.

Το βίντεο από την ντροπιαστική στιγμή μετράει ήδη 3,8 εκατομμύρια προβολές. Όπως φαίνεται μέχρι και οι αστυνομικοί γελούσαν με αυτή τη μοναδική στιγμή.