Απαίτηση να κλείσει ζωολογικός κήπος στην Κύπρο μετά τον θάνατο ελαφιού: Τα κέρατα του πιάστηκαν σε μεταλλικό πλέγμα (vid)

Newsroom
Απαίτηση να κλείσει ζωολογικός κήπος στην Κύπρο μετά τον θάνατο ελαφιού: Τα κέρατα του πιάστηκαν σε μεταλλικό πλέγμα (vid)
Αγανάκτηση έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός μικρού ελαφιού σε ζωολογικό κήπο στην Κύπρο.

Μια καταγγελία στη σελίδα του Facebook «O κήπος εν δικός μας», έχει προκαλέσει αντιδράσεις για την λειτουργία ενός ζωολογικού κήπου στην Κύπρο. Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, ένα μικρό ελάφι είχε τραγική κατάληξη στον ζωολογικό κήπο της Λεμεσού.

Όπως καταγγέλλεται, το ελάφι πέθανε όταν τα κέρατα του πιάστηκαν σε μεταλλικό πλέγμα, και δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί. Οι καταγγέλλοντες επιρρίπτουν ευθύνες στον Δήμο και ζητούν να κλείσει ο ζωολογικός κήπος.

Οι καταγγέλλοντες επιρρίπτουν ευθύνες στον Δήμο και ζητούν να κλείσει ο ζωολογικός κήπος.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Αυτός ο Ρούντολφ δεν θα κάνει Χριστούγεννα. Πέθανε σήμερα στον Ζωολογικό Κήπο Λεμεσού, όταν τα κέρατα του πιάστηκαν σε μεταλλικό πλέγμα, που δεν έπρεπε να υπάρχει γύρω από ένα δέντρο. Ο Ζωολογικός Κήπος είναι ένα άλλο έγκλημα που συντηρεί ο Δήμος Λεμεσού με πρόφαση την «ψυχαγωγία των παιδιών».

Κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, πώς θα εξηγήσετε αυτό στα παιδιά μας;

Κλείστε τον Ζωολογικό Κήπο σήμερα!

Διώξτε τους πλαστικούς μονόκερους σήμερα!

Ενοποιήστε τον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού και δώστε σε όλους μας, στα παιδιά μας επίσης, έναν χώρο σεβασμού προς τη χλωρίδα και πανίδα, όπως άλλωστε οφείλει να είναι ένας κήπος».