Λιοντάρι tipster στην Ταϊλάνδη δίνει τα δικά του σημεία για το Παγκόσμιο Κύπελλο (vid)

Newsroom
Λιοντάρι tipster στην Ταϊλάνδη δίνει τα δικά του σημεία για το Παγκόσμιο Κύπελλο (vid)
Ένα λιοντάρι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα του διαδικτύου, μετά από προβλέψεις που κάνει για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένα λιοντάρι με το όνομα «Chao Boy» στο ζωολογικό κήπο στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη έκανε προβλέψεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις έχουμε δει ανά περιόδους να εμφανίζονται ζώα να κάνουν προβλέψεις για τους νικητές των αγώνων. Έχουμε δει σκύλους, γάτες, χταπόδια και άλλα πολλά. Τώρα ήρθε η ώρα και για ένα λιοντάρι να αναλάβει το ρόλο αυτό.

Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου λέει ότι ο 9χρονος Chao Boy έχει ποσοστό επιτυχίας 80% στις προβλέψεις για τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο.

Το λιοντάρι κάνει τις προβλέψεις του τρώγοντας κοτόπουλο. Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου κρεμάει κοτόπουλα από σημαίες και τα ανεβάζει στο κλουβί του λιονταριού. Ο Chao Boy πηδάει και καταβροχθίζει το κοτόπουλο κάτω από τη σημαία του προβλεπόμενου καθηγητή.

Ο ζωολογικός κήπος λέει ότι το αιμοβόρο ζώο λατρεύει να κάνει προβλέψεις στο ποδόσφαιρο και είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ασκείται, να εκτονώνει το άγχος, και να λαμβάνει θρεπτική τροφή.