«Τσάκας»,νικητής του Big Brother 1: «Το πιθανότερο ήταν να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία» (vid)

Newsroom
«Τσάκας»,νικητής του Big Brother 1: «Το πιθανότερο ήταν να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία» (vid)
Ο νικητής του Big Brother 1 περιέγραψε τη ζωή του στη Γερμανία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας της δεύτερης συζύγου του.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ή... ο «Τσάκας», όπως έγινε γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του στο Big Brother 1 έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη δεύτερη σύντροφό του.

Ο παίκτης που είχε κερδίσει στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι, το 2001, μίλησε στην εφημερίδα Political και αναφέρθηκε στη ζωή του σήμερα στη Γερμανία, τη δεύτερη σύζυγό του που τον κατέστρεψε, όπως είπε, αλλά και τη βοήθεια της συντρόφου του.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου. Εκείνη με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς καν να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους», είπε και πρόσθεσε: «Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως, πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, όλα άλλαξαν μόλις της ζήτησε διαζύγιο. «Είχε δημιουργήσει έναν διαφορετικό κόσμο και το συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου. Τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή και μετά, η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια. Δεν γνώριζα τη γλώσσα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, σε αντίθεση με εκείνη που είχε μεγαλώσει εδώ. Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου, ήταν θάνατος», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού, γεγονός που αρνιόμουν. Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά νομικά δεν επιτρεπόταν ούτε να σταθώ έξω από το σπίτι τους», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη νυν σύντροφό του, Μαρίνα, η οποία όπως είπε του έχει προσφέρει πολύτιμη βοήθεια. «Αν δεν ήταν το Μαρινάκι, το γούρι μου, να μου διαβάζει τις δικαστικές εντολές και τα νομικά χαρτιά, δεν ξέρω πού θα βρισκόμουν. Το πιθανότερο ήταν να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία. Χάρη σε εκείνη, βλέπω τα παιδιά μου πλέον κάθε Σαββατοκύριακο και νιώθω τυχερός και ευτυχισμένος», δήλωσε κλείνοντας.