Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον π@π@ρ@ δεν ξεμπερδεύεις» (vid)

Newsroom
Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον π@π@ρ@ δεν ξεμπερδεύεις» (vid)
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου προσχώρησε σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Στούντιο 4, ενώ μοιράστηκε και άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν της.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης(08/12), για μια εξομολογητική και χαλαρή συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ατμόσφαιρα μεταξύ των τριών ήταν χαλαρή από τα πρώτα λεπτά της κουβέντας και σύντομα, οι παρουσιαστές έπαθαν διπλό… εγκεφαλικό από τις… εκφράσεις της καλεσμένης τους.

Μιλώντας για τους ήρωες του βιβλίου της, αλλά και για τη δική της ζωή, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα ο «Βασίλης» θα πήγαινε από εκεί που ήρθε. Αυτό το τυπάκι που παλιά θα με καψούρευε … τώρα θα είχα δει όλα τα χαρακτηριστικά, θα το είχα σκανάρει και θα είχε φύγει. Παρότι παραμένει ο μοιραίος άντρας. Αλλά αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον παπ…α, δεν ξεμπερδεύεις».

Οι δύο παρουσιαστές χαμογέλασαν αμήχανα αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα το ξαναζούσαν…

Έπαθα «γυναίκα», τώρα βάφομαι και κάνω μπούκλα

Σχετικά με την εμφάνιση η ηθοποιός αρχικά δήλωσε ότι «δίνουμε το στίγμα μας με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα δηλαδή, είναι "εγώ". Τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες, κάποτε δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά».

«Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα "γυναίκα". Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω πια, όπως έβγαινα από το μπάνιο», συμπλήρωσε.

Εξήγησε μάλιστα, πως στο παρελθόν θεωρούσε πως όλα αυτά είναι «χάσιμο χρόνου» και τόνισε πως έχει ταλαιπωρηθεί πλέον, πολύ για να έχει αυτό το αποτέλεσμα.

«Τα θεωρούσα πολύ γκράντε όλα αυτά. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της, είναι χάσιμο χρόνου. Και αλήθεια έλεγαν. Εγώ χθες για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ, έφαγα όλη τη μέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, είναι μονόδρομος. Εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα», είπε κλείνοντας.