«Γυμναστηριακοί» ταύροι προκαλούν τρόμο με την απίστευτη μυϊκή τους ανάπτυξη (vid)

Newsroom
«Γυμναστηριακοί» ταύροι προκαλούν τρόμο με την απίστευτη μυϊκή τους ανάπτυξη (vid)
Ο κόσμος έχει μείνει άναυδος από ένα βίντεο με μερικούς μυώδεις ταύρους που μοιάζουν σαν να μην έχουν παραλείψει ποτέ γυμναστήριο.

Ένα απίστευτο βίντεο στο Twitter δείχνει δύο απίστευτα τεράστιους ταύρους, οι οποίοι προκαλούν τρόμο μόνο με ένα βλέμμα τους. Στην πραγματικότητα, οι συγκεκριμένοι ταύροι δεν χρειάζεται να πάνε ποτέ στο γυμναστήριο, καθώς γεννήθηκαν με μια μετάλλαξη που επιτρέπει την αλλόκοτη μυϊκή ανάπτυξη.

Το κλιπ κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό Historic Vids στο Twitter, με την ανάρτηση να έχει ως λεζάντα: «Αυτός είναι ένας ταύρος που γεννήθηκε χωρίς μυοστατίνη, η απουσία της μυοστατίνης επιτρέπει την απεριόριστη ανάπτυξη των μυών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται θηρία όπως αυτό».

Η ανάρτηση έγινε viral, συγκεντρώνοντας 2,7 εκατομμύρια προβολές, με πολλούς ανθρώπους να αναρωτιούνται πού θα μπορούσαν να αποκτήσουν έναν αναστολέα της μυοστατίνης.

«Πώς μπορώ να εξαγάγω τη μυοστατίνη από το DNA μου;» ρώτησε ένα άτομο.

Η αρρενωπότητα των ταύρων προκαλείται από μια μετάλλαξη που σταματά τη μυοστατίνη να κάνει τη δουλειά της. Η πρωτεΐνη περιορίζει κανονικά την ποσότητα των μυϊκών ινών που υπάρχουν κατά τη γέννηση, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι έχουν την ανασταλτική μετάλλαξη είναι σε θέση να αναπτύξουν περισσότερες μυϊκές ίνες.

Αυτά τα βοοειδή είναι γνωστά ως «double-muscled» και είναι προφανές γιατί.

Οι φωτογραφίες των πλασμάτων γίνονται φυσικά viral κατά καιρούς, ενώ ο κόσμος συχνά θέλει να μάθει πώς ακριβώς έχουν γεύση τα θηριώδη βοοειδή.

Όπως σχολίασε ένα άτομο στο προαναφερθέν βίντεο: «Το πραγματικό ερώτημα είναι: είναι οι μπριζόλες του τρυφερές ή σκληρές;»